CELEBRITIES

Grace Elizabeth: Ο «Άγγελος» της Victoria’s Secret γέννησε και εμείς δεν γνωρίζαμε καν ότι ήταν έγκυος

ⓒ 2021 Jason Mendez/Invision/Associated Press

Η Grace Elizabeth είναι πλέον μαμά και ανήκει στην κατηγορία των celebrities που θέλησαν να διατηρήσουν απόλυτη ιδιωτικότητα σχετικά με την εγκυμοσύνη τους. Το 24χρονο μοντέλο επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της, Noah, με μία καμπάνια της Victoria’s Secret για την Ημέρα της Μητέρας και μία συνέντευξη στη Vogue.

Η Grace Elizabeth, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία μαμαδίστικη φωτογραφία από τη φωτογράφιση για τη Victoria’s Secret, η οποία φιλοξενήθηκε στη Vogue. Μάλιστα, η δημοσίευση συνοδεύτηκε από μία μακροσκελή περιγραφή. O πρώην «Άγγελος» εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του για το νέο μέλος της οικογένειάς της. Συναισθήματα που τόσο καιρό κρατούσε μέσα της.

«Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο ακόμα»

«Γράφω αυτό εδώ με μάτια βουρκωμένα και ένα πλατύ χαμόγελο. Σήμερα ανακοινώνουμε τον μικρό μας άνθρωπο στον κόσμο. Ο κόσμος συναντά τον Noah. Κράτησα κρυφή την εγκυμοσύνη γιατί δεν ήμουν έτοιμη να τον μοιραστώ με τον κόσμο ακόμα. Το καλά κρυμμένο μυστικό μου. Ο σύζυγός μου και εγώ πραγματικά θέλαμε να ζήσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές. Να δώσουμε στο αγέννητο μωρό μας την αγάπη και την προσοχή που χρειαζόταν για να μεγαλώσει χωρίς εξωτερικά μάτια ή προσδοκίες. Μόνο εμείς. Και ήταν απολύτως όμορφο» ανέφερε στη  αρχή η Grace Elizabeth εξηγώντας την απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να κρατήσουν την εγκυμοσύνη επτασφράγιστο μυστικό.

«Όταν έλαβα την πρόσκληση για την εκστρατεία της Ημέρας της Μητέρας από τη @victoriassecret, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήθελαν να με τραβήξουν φωτογραφίες ούσα 9 μήνες έγκυος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την εκστρατεία έκλαψα. Εκεί ήταν που κατάλαβα ότι ήταν στο δρόμο. Μετά από 9 μήνες που τον κουβαλούσα στην κοιλιά μου, τελικά θα τον κρατούσα στην αγκαλιά μου. Θα κοίταζα στα μάτια του. Θα κρατούσα τα μικρά του χέρια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Grace Elizabeth.

Τα λόγια αγάπης της Grace Elizabeth δεν χωράνε σε μία μόνο περιγραφή

«Η ζωή μου επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Επρόκειτο να γίνω μαμά και θα υπήρχαν κάρτες για τη γιορτή της μητέρας, σχέδια στο ψυγείο, σημάδια κραγιόν στους τοίχους, τσιρότα με δεινόσαυρους και τόσους πολλούς ακόμα θησαυρούς. Σίγουρα μόλις έφτασα στο σετ άρχισα να έχω συσπάσεις, και μέχρι τις 5 μ.μ. την επόμενη μέρα ο Nico και εγώ μπήκαμε στο νοσοκομείο όπου το όμορφο αγόρι μας γεννήθηκε 18 ώρες αργότερα.

Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς είναι αυτή η στιγμή όταν βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου. Τα δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για να μεταβεί από τα χέρια των γιατρών στα χέρια μου έμοιαζαν σαν με χρόνια. Είναι σαν ολόκληρο το δωμάτιο να σιωπά και όλα να γίνονται θολά εκτός από το πρόσωπο του γιου μου και την αναπνοή μου. Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου μεγάλωσε 6 λίβρες και 11 ουγκιές» λέει η Grace Elizabeth και το πληκτρολόγιο παίρνει φωτιά.

«Πίεσα το μάγουλό μου στο κεφάλι του. Του είπα πόσο περήφανη ήμουν γι ‘αυτόν. Tο ταξίδι τελείωσε. Τώρα που η μαμά τον είχε στην αγκαλιά της. Δεν είχε τίποτα να ανησυχεί. Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάντα δίπλα του, να τον κρατώ όταν νιώθει αδύναμος, να τον καθοδηγώ καθώς μεγαλώνει, να τον γεμίζω με αγάπη και τρυφερότητα, να του μαθαίνω να είναι ευγενικός, δυνατός και θαρραλέος. Και πάνω απ’ όλα ότι δεν θα έρθει ποτέ μια μέρα που να αμφιβάλλει πόσο τον αγαπώ. Γιατί θα βλέπει, θα ακούει και θα αισθάνεται την άνευ όρων και αιώνια αγάπη μου κάθε μέρα. Είμαστε τόσο περήφανοι και νιώθουμε τιμή που είμαστε οι γονείς του» κατέληξε η Grace Elizabeth.