CELEBRITIES

Γωγώ Μαστροκώστα: Η 14 ετών κόρη της είναι πανύψηλη κι υπάρχουν αποδείξεις

Instagram/Gwgw Mastrokwsta

Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μακριά από αυτά απολαμβάνει τα δικά της προσωπικά επαγγελματικά εγχειρήματα αλλά και την οικογενειακή της ζωή. Απολαμβάνει ιδιαίτερα και τον ρόλο της μαμάς. Η Γωγώ Μαστροκώστα απέκτησε τη Βικτώρια από τον γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη στιγμή που την κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της και η κόρη της έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν που μάς έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η Βικτώρια Δέλλα, αναρτώντας πρόσφατα μία σπάνια και πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.“Girls Night Out” έγραψε στο Instagram Story που μοιράστηκε με την κόρη της, η οποία φαίνεται να την κρατά αγκαλιά και να την περνά σε ύψος. Και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι ήδη μία ψηλή γυναίκα.

«Η ζωή μου» ανέφερε χαρακτηρίζοντας τη Βικτώρια Δέλλα, η Γωγώ Μαστροκώστα. Αγκαλιασμένες περπατούσαν στη μέση του δρόμου και η τρυφερή τους σχέση εντυπώθηκε στη φωτογραφία. Μητέρα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» από την πρώτη στιγμή που η Βικτώρια ήρθε στη ζωή, όπως έχει πει η Γωγώ Μαστροκώστα σε παλιότερη συνέντευξή της.

Γωγώ Μαστροκώστα Instagram.com/gogomastro

«Είμαστε αυτοκόλλητες», έλεγε στο περιοδικό ΟΚ! η Γωγώ Μαστροκώστα. «Θέλω να έχω αυτό το επίπεδο σχέσης με την κόρη μου, δηλαδή να υπάρχει η φιλία αλλά χωρίς αυτό να αναιρέσει ότι πάνω απ’ όλα είμαι η μαμά της», πρόσθετε όταν η Βικτώρια Δέλλα ήταν ακόμα 8 ετών.

Η ίδια αρνιόταν τον χαρακτηρισμό «υπερπροστατευτική» για τον εαυτό της ως μητέρα. «Φυσικά και δεν ανέχομαι να στενοχωρήσει κανένας το παιδί μου, αλλά πιστεύω ότι για να διαμορφώσεις έναν χαρακτήρα, θα πρέπει να περάσεις απ’ όλα τα στάδια ανάλογα με την ηλικία. Δεν μου αρέσει να ζει σε ένα περιβάλλον γυάλινο», σημείωνε στην ίδια συνέντευξη η Γωγώ Μαστροκώστα. «Αύριο μεθαύριο όταν βγει στη ζωή θα είναι έτσι τα πράγματα, άρα πρέπει να κάνει λίγη προπόνηση», συμπλήρωνε.

Η «προπόνηση» δεν έλειπε ποτέ ούτε από τις κουβέντες, ούτε από την καθημερινότητα της Γωγώς Μαστροκώστα, ούτε του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή συζύγου της, Τραϊανού Δέλλα αλλά ούτε και της μικρής Βικτώριας που οι γονείς της φρόντισαν να αγαπήσει τον αθλητισμό από μικρή. Άλλωστε τη Γωγώ Μαστροκώστα ως γυμνάστρια τη γνωρίσαμε πρώτα, ως τη γυναίκα που μας παρακινούσε μέσα από τις πρωινές εκπομπές των 90s να γυμναστούμε κι εμείς.

Η πορεία της από τότε περιλάμβανε κάθε πιθανό ρόλο στον χώρο του θεάματος. Έγινε παρουσιάστρια και δοκιμάστηκε στην υποκριτική και το τραγούδι, ενώ ποτέ δεν άφησε την αγάπη της για τη μόδα που την οδήγησε να υπογράφει για χρόνια τις δικές της συλλογές. Κι ύστερα απομακρύνθηκε (σχεδόν απ’ όλα), πολύ συνειδητά.

«Η ζωή μου είναι διαφορετική όχι μόνο επειδή είμαι εκτός τηλεόρασης, αλλά σε όλα τα επίπεδα: Σε οικογενειακό, σε προσωπικό, σε επαγγελματικό. Ήταν απόλυτα συνειδητή απόφαση, ήμουν χορτασμένο άτομο γιατί έχω περάσει και πολύ ωραίες εποχές στην τηλεόραση», είχε πει η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η φωτογραφία της με την κόρη της Βικτώρια, ήρθε αρκετό καιρό μετά την τελευταία της ανάρτηση στα social media. Η Γωγώ Μαστροκώστα την περασμένη χρονιά είχε περάσει μία περιπέτεια με την υγεία της κι ήταν λιγότερο ενεργή σε σχέση με το παρελθόν στα social media. Η αδερφή της, Φώφη Μαστροκώστα ήταν εκείνη που μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είχε διαβεβαιώσει τον περασμένο Ιούνιο ότι όλα είναι πλέον καλά για την αδερφή της. «Όλα καλά! Mια χαρά με την υγεία της», είχε πει χαρακτηριστικά.