CELEBRITIES

Γιώργος Λιάγκας – Σάσα Σταμάτη – Στέλιος Ρόκκος: η απάντηση στην απάντηση, Ω απάντηση

"Όλα τα ξεκίνησε μια δημοσιογράφος που έχει παράπονο από μένα γιατί την έδιωξα από το 'Αθηνών Αρένα', επειδή δεν ήθελα να είναι τόσο διαχυτική μαζί μου. Σταμάτη; Πώς την λένε. Αυτή έχει χίλια δίκια να είναι θυμωμένη μαζί μου" δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στην κυπριακή τηλεόραση.

Όταν ο οικοδεσπότης τον ρώτησε για τον δημόσιο τσακωμό του με τον Γιώργο Λιάγκα είπε: “Ο Λιάγκας τσακώθηκε μόνος του δημόσια. Κι αυτό ήταν που με πείραξε, γιατί όταν έχεις ένα όπλο, όπως είναι η δημοσιότητα και το χρησιμοποιείς όταν ο άλλος δεν είναι μπροστά, αυτό είναι άνανδρο. Είναι πολύ π…στικο”, είπε ακόμα και συνέχισε: “άνοιξα ξαφνικά την τηλεόραση και είδα να μου τα χώνει κάποιος, ο οποίος με παρακάλαγε για να πάω να του ανεβάσω τα νούμερα. Με μας κάνει νούμερα, τι τα κάνει μόνος του; Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καμιά εκπομπή μόνος του, χωρίς την Φαίη;”.

Οι δηλώσεις του λατρεμένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου έδωσαν νέα συνέχεια στην “κόντρα” δηλώσεων που έχει γίνει ανάμεσα σε εκείνον, τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, οι οποίοι έδωσαν την δική του εξήγηση στα όσα συμβαίνουν και λέγονται.

Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη

“Έχω κασέτα”

Η Σάσα Σταμάτη ξεκαθάρισε πως η συνέντευξη εκείνη διακόπηκε λόγω της ενόχλησης του Στέλιου Ρόκκου από μία ερώτηση που του έκανε για την παλαιότερη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ ουδέποτε την έδιωξε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν εκείνος, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, καθώς όλα είχαν συμβεί στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την περυσινή του συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο και την Ελένη Φουρέιρα.

“Επειδή αφήνει υπονοούμενα ότι του την έπεσα, θα πω τι έχει γίνει. Γι΄αυτά που θα πω, υπάρχει και κασέτα που είναι στο ‘Mega’. Πέρυσι 1η Νοεμβρίου, πήγα στη συνέντευξη τύπου Ρέμου-Ρόκκου-Φουρέιρα. Πάω στο Ρόκκο, ο οποίος είχε δώσει τότε μια συνέντευξη στο ‘ΟΚ!’, και έλεγε ότι με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαν ερωτική χημεία. Με το που του λέω ‘σήμερα μιλάς στο ‘ΟΚ!’ για την Κορομηλά’ αρχίζει και μου λέει ‘τι είναι αυτά’, ξεκινά την επίθεση και με παρατά σύξυλη, πάει στους δημοσιογράφους και λέει “κάθε ξανθιά κομμώτρια, γίνεται δημοσιογράφος, πετάξτε την έξω.. κτλ” δήλωσε η Σάσα Σταμάτη τονίζοντας ότι για όσα λέει έχει αποδείξεις. Είπε ακόμα μεταξύ άλλων: “δεν ήμουν στο καμαρίνι του, αλλά στην αίθουσα και από το ‘Αρένα’ δεν μπορεί να με διώξει ο Ρόκκος αλλά ο Παπαθεοχάρης. Άμα λέω ψέματα να με διαψεύσει ο Ρόκκος. Αλλά δεν λέω. Και δεν του την έπεσα, γιατί δεν είναι του γούστου μου”.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

“Δεν μπορώ χωρίς την Φαίη”

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως δεν θα του απαντήσει σοβαρά, καθώς σέβεται την καλλιτεχνική του πορεία και την προσωπικότητα του Στέλιου Ρόκκου, ενώ παράλληλα τον κάλεσε να εμφανιστεί στο “Πρωινό” όταν εκείνος θα απουσιάζει από την εκπομπή ώστε να μιλήσει μόνο στη Φαίη Σκορδά, την οποία όπως δήλωσε εκτιμά περισσότερο από τον ίδιο. Στο μόνο που συμφωνεί μαζί του είπε, είναι ότι δεν μπορεί να κάνει εκπομπή χωρίς την Φαίη.

Δείτε το βίντεο:

Η νέα απάντηση του Στέλιου Ρόκκου

“Την έβρισα και μετά την έδιωξαν”

“Αυτό που με πείραξε, είναι ότι οι απαντήσεις που έδωσα φάνηκαν ετεροχρονισμένες. Εκτός τόπου και χρόνου. Κάτι το οποίο δεν θα το έκανα ποτέ” είπε ο Στέλιος Ρόκκος στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. “Για τη Σάσα Σταμάτη, δεν είπα ποτέ ότι μου την έπεσε. Καμία σχέση! Το ‘διαχυτική’, το είπα επειδή δεν γνωριζόμασταν και ήρθε και μου έκανε κάτι χαζοχαρούμενα. Μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με ρώτησε ‘με τη Ρούλα γιατί χώρισες;’ Kαι εκεί την έβρισα και μετά την έδιωξαν. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να φανώ! Δεν θα πάω στην εκπομπή. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό”.

 

Λογικά αύριο στην εκπομπή “Το Πρωινό” η συνέχεια…