CELEBRITIES

Γ. Αρναούτογλου – Κ. Στικούδη: Έλυσαν τις διαφορές τους on air

Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.

Η Κατερίνα Στικούδη την προηγούμενη Παρασκευή ήταν καλεσμένη στα “Καρντάσιανς”. Λίγες όμως ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής, ακύρωσε την εμφάνισή της, αν και η ίδια είχε διοργανώσει στα social media διαγωνισμό για τους θαυμαστές της –οι νικητές θα πήγαιναν στο στούντιο για να την απολαύσουν από κοντά.

Τελικά η ίδια εμφανίστηκε χτες και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να λύσει τις διαφορές τους on air. “Σε περιμέναμε την προηγούμενη φορά, δεν ήρθες, την Παρασκευή εννοώ που είχαμε τον Κώστα Γκουσγκούνη καλεσμένο”, της είπε.

Και εκείνη απάντησε: “Θέλεις τώρα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία; Θες να το συζητήσουμε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα, άμα θέλεις μπαίνω ξεκάθαρα”.

Τότε εκείνος πρόσθεσε: “Όταν φέρνουμε ανθρώπους που θα μιλήσουμε… γιατί οι άνθρωποι είναι αξιοπρεπέστατοι. Και δε θα κρίνουμε εμείς τι κάνει ο καθένας, αλλά όταν η συζήτηση θα αρχίσει να γίνεται πιο juicy και πιο ερωτική. Σίγουρα στο κοινό εδώ που δεν μπορεί να το αποφύγει, γιατί στο σπίτι μπορεί να το αποφύγει, δε θέλουμε να είναι και για αυτό εκείνη την ημέρα δε φέραμε ηλικίες μικρές”.

Τέλος η Κατερίνα Στικούδη τόνισε: “Μερικές φορές οι συνεννοήσεις πρέπει να γίνονται λίγο πιο ξεκάθαρες. Εγώ θα σου πω ένα πράγμα και συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το να έρθω εδώ με παιδιά ανήλικα, είτε αυτό έχει να κάνει με εμένα είτε με τον τρόπο που τα βλέπω. Είχαμε κάνει ένα διαγωνισμό και θα έρχονταν παιδάκια μικρά με τις μανούλες τους. θεώρησα λοιπόν σωστό να μην έρθουν. Πέρα από αυτό, αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου και αν το παίζω σεμνότυφη, και ότι α αποφάσισα δεν προκαλώ δεν κάνω. Η δουλειά μας είναι κάτι τελείως διαφορετικό με τον τρόπο που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που φερόμαστε, με τους φίλους μας την οικογένεια μας, τη σχέση που έχουμε. Το να μπαίνω σε ένα ρόλο είτε σε ένα videoclip είτε στη σκηνή είναι ακριβώς όπως ο ηθοποιός. Μπορεί κάποιες φορές να χρειαστεί να φορέσω ένα κορμάκι, μπορεί κάποια στιγμή να κάνω κάτι που να είναι προκλητικό, μπορεί να είναι επιθετικό. Είναι ρόλοι”.

Το μέρος της πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος σχολίασε: “Εγώ τι να πω τώρα. Καλά έκανες ζουζούνα μου, επειδή δε γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι ατυχής η επιλογή, αφού σε έπιασε μια μανία να τα πούμε όλα. Η άποψη μου είναι πως είναι ατυχής επιλογή μια πολύ όμορφη κοπέλα, οποιαδήποτε Κατερίνα Στικούδη, ο συνδυασμός ήταν λίγο περίεργος με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ας πούμε. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα το ίδιο προφανώς”.

Διαβάστε ακόμα στο Peoplegreece.com:

Μαρία Ηλιάκη: “Οι διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν”

Πάμε Πακέτο: Η συγκλονιστική ομολογία του πατέρα που θα τους αφήσει όλους άφωνους