CELEBRITIES

Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ελένη, όπου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Γιούλικα Σκαφιδά, που θα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Milky Way, μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, όμως τώρα έρχεται ένα αγόρι. Να ‘το! Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές από την αδελφή μου, δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης», είπε η Γιούλικα Σκαφιδά αποκαλύπτοντας το φύλο του παιδιού που περιμένει.

Νωρίτερα η ηθοποιός εξήγησε την απόφασή της να γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της που «ξάφνιασε» την παρουσιάστρια, αλλά και τους followers της ηθοποιού στο Instagram.

«Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός, αρχές Δεκέμβρη με το καλό, και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Σκέφτηκα έτσι να το πω ώστε να ακούω το “η ώρα η καλή”, “με έναν πόνο” για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα ίσως επειδή είμαι λίγο πελαγωμένη, λίγο αναβλητική. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το “project” θέλει οργάνωση και ετοιμασία», ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρούμενη και ανυπόμονη να γνωρίσει τον γιο της. «Έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα χορεύουμε», είπε μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά. «Έχω χαρά και ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω», πρόσθεσε.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», με αυτά τα λόγια είχε ανακοινώσει η ηθοποιός την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram λίγες ημέρες νωρίτερα. Κι αυτή η ελπίδα φαίνεται να χρωματίζει κάθε κουβέντα της για την εγκυμοσύνη της, όπως διαπίστωσες από τα λεγόμενά της στην εκπομπή Ελένη.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μία απόφαση που ήρθε πολύ πολύ συνειδητά. Ίσως επηρεάστηκα και από τον ερχομό της ανιψιάς μου έχω μία ανιψιά από τη μεσαία μου αδερφή 2 ετών. Με την άφιξη της μικρής αυτής κάπως λίγο κινητοποιήθηκα. Αν με ρωτούσες πριν από 10 χρόνια θα έλεγα “Όχι, δεν νομίζω, αποκλείεται”», είπε επίσης για την απόφασή της να γίνει μαμά η Γιούλικα Σκαφιδά.