CELEBRITIES

Γιώργος Νταλάρας: Το νέο περιστατικό με τους δημοσιογράφους και το παρασκήνιο

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου/News 24/7

Ο Γιώργος Νταλάρας, με ένα ήδη έντονο ξέσπασμα έναντι των δημοσιογράφων στο ιστορικό του, το οποίο συνέβη τον προηγούμενο μήνα, έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα, αφού το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, είχε παρόμοια αντίδραση με τότε. Βέβαια και οι δημοσιογράφοι επέμεναν να τον ρωτούν τα ίδια ακριβώς με τον περασμένο μήνα. Στην ελληνική showbiz ο χρόνος μετρά διαφορετικά. Ποιος Αϊνστάιν; Η σχετικότητα του χρόνου αποδεικνύεται όταν βάλεις τον Γιώργο Νταλάρα απέναντι σε ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Νταλάρας παρευρέθηκε στην παρουσίαση ενός βιβλίου και έξω από το βιβλιοπωλείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία για μία δήλωση. Ο τραγουδιστής όταν τους αντίκρισε είπε «τρέχω σαν τρελός», γύρισε την πλάτη του και έφυγε με γρήγορο περπάτημα μακριά από τις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, αφού αυτό ήταν κάτι το οποίο κατέκρινε πριν λίγο καιρό. Στην ερώτηση, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε σχεδόν γελώντας: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε». Τα «καρφιά» δεν πέρασαν απαρατήρητα, ακόμα κι αν ειπώθηκαν με χαμόγελο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time, αναφέρθηκε το παρασκήνιο αυτής της συνάντησης του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους. Σύμφωνα με αυτό, οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί ρώτησαν (ένας εκ μέρους όλων των δημοσιογράφων συγκεκριμένα) τον Γιώργο Νταλάρα αν ήθελαν να τους μιλήσει μετά την εκδήλωση κι εκείνος αρνήθηκε πολύ ευγενικά. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι της εκπομπής Fay’s Time σεβάστηκαν την απόφασή του να μη μιλήσει, ωστόσο άλλοι δημοσιογράφοι συνέχισαν να τον «κυνηγούν» για μια του δήλωση, παρόλο που εκείνος είχε σαφώς πει ότι δεν θέλει να απαντήσει σε αυτούς.

Το πρώτο ξέσπασμα

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από ένα ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Δεν ρωτήθηκε για τον Τσιτσάνη, αλλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο δικός του σχολιασμός για τραγουδιστές που έχουν κάνει και διαφημίσεις «με μπιφτέκια και λουκάνικα».

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει ”Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό“. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης» είχε πει μεταξύ άλλων.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τα παραπάνω, ο τραγουδιστής είπε τα εξής: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;» και συνέχισε: «Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθέναν σας προσωπικά, αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείται», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Και ακολούθησε η τοποθέτηση: «Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις».

Να σημειώσουμε ότι παρά την τοποθέτηση του απέναντι στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, στο ερώτημα για την συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος ανήκει στους τραγουδιστές που έχουν πρωταγωνιστήσει και σε διαφημίσεις (πράγμα που για κάποιους αναιρεί τα όσα είχε πει ως τώρα), δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει. Όπως είπε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά μεταφέροντας το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Νταλάρας διευκρίνισε ότι δεν θέλει να μιλήσει στους δημοσιογράφους γιατί ο καθένας «ανήκει σε έναν άλλο κόσμο».

Εμείς, πάντως, νιώθουμε την ανάγκη να ξεκινήσουμε και πάλι να ακολουθούμε μια γραμμική πορεία στον χρόνο. Ας πάμε λίγο πιο μπροστά.