CELEBRITIES

Γιάννης Κότσιρας: Σπάνια φωτογραφία με τους 2 γιους του. Ο φύλακας ο άγγελός τους

NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλάξει. Ακόμα και την δουλειά μου έχω αφήσει πίσω», έλεγε ο Γιάννης Κότσιρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show, για το πώς διαμορφώθηκε η ζωή του μετά την απόκτηση των 2 παιδιών του. Ο Γιάννης Κότσιρας είναι αποφασισμένος να είναι δίπλα τους στις ωραίες τους στιγμές, στις δύσκολες, στις ανέμελες, στις καθημερινές.

«Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έφευγε μεγάλα χρονικά διαστήματα, μου έλειπε πάρα πολύ. Το κουβαλάω μέσα μου. Δεν θέλω να ζήσουν τα παιδιά μου αυτή την έλλειψη», συμπλήρωνε ο τραγουδιστής που μπορεί να μην έγινε ναυτικός, αλλά έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα τραγουδώντας. Ωστόσο τα ωραιότερα ταξίδια του Γιάννη Κότσιρα, είναι αυτά που κάνει με τα παιδιά του, όπως αυτό που πραγματοποίησε πρόσφατα στη Σέριφο.

Ο Γιάννης Κότσιρας μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γραφικά σοκάκια της Σερίφου στην οποία θα τον δεις να περπατά πίσω από τους γιους τους, ως ο δικός τους, εντελώς προσωπικός Φύλακας άγγελος, σαν το δημοφιλές τραγούδι που ερμήνευσε κάποτε ο ίδιος.

«Βόλτα στη Σέριφο με τα αγόρια μου…», έγραψε ο ίδιος στην περιγραφή της ανάρτησής του.

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει αποκτήσει τα 2 παιδιά του, τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πέρρου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί αρχικά με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2016 και στη συνέχεια με θρησκευτικό σε κλειστό κύκλο. Παράλληλα είχαν βαφτίσει τον πρωτότοκο γιο τους.

«Αυτό που αισθάνθηκα, όταν γνώρισα την Κατερίνα και μάλιστα το είχα πει σε ένα φίλο μου αυτό. Του λέω: “αν παντρευτώ αυτή τη γυναίκα, είναι η γυναίκα που θα κάνω οικογένεια”, γιατί αυτό μου έβγαλε κατευθείαν. Μου έβγαλε έναν άνθρωπο που μπορώ να ‘μαι εδώ μακριά στα χρόνια με παιδιά. Ότι εδώ είμαστε, αυτό είναι. Δεν το βγάζουν όλοι άνθρωποι αυτό. Εμένα η Κατερίνα μου το έβγαλε αυτό με τη μία, από την πρώτη στιγμή», είχε πει ο ερμηνευτής στην εκπομπή Μπαμπά- δες, της ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Κότσιρας είχε γράψει το τραγούδι Κοίτα Γύρω για τους γιους του και γι’ αυτό είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο The Magazine του NEWS24/7 το καλοκαίρι του 2021.

«Έτσι ξεκίνησε, ως ένα έμμετρο γράμμα στα παιδιά, στην περίπτωση που δεν θα προλάβαινα εγώ να τους πω κάποια πράγματα, το οποίο αποδείχθηκε αρκετά προφητικό ή εν πάση περιπτώσει μια σύγχρονη ματιά στην πραγματικότητα. Στενοχωριέμαι από μία άποψη που είναι τόσο αληθινό, αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η πραγματικότητα», είχε πει για το τραγούδι του.

Ο Γιάννης Κότσιρας δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την πραγματικότητα για τα παιδιά του. «Άμα ήταν ωραία η πραγματικότητα θα την ωραιοποιούσα κι εγώ. Δεν είναι ωραία, τι να κάνω; Αυτό είναι και το πρόβλημά μου και στις συνεντεύξεις και σε όλα αυτά που κάνω, ότι είμαι ακριβολόγος και ρεαλιστής. Δεν μπορώ να ζω σε ένα ψεύτικο παραμύθι. Η πραγματικότητα είναι αυτή που ζούμε και όταν έχεις και παιδιά θα πρέπει να τη βλέπεις με άλλα μάτια, με πολύ περισσότερο ρεαλισμό γιατί θα έχεις να την αντιμετωπίσεις κι εσύ και τα παιδιά στο μέλλον», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη μιλούσε για τα πολλά επίπεδα στα οποία τον άλλαξε το γεγονός ότι έγινε πατέρας. «Αυτό που κυρίως άλλαξε σαφέστατα είναι οι προτεραιότητες μου. Το επαγγελματικό κομμάτι, ενώ ήταν στην πρώτη θέση της ζωής μου έχει περάσει σε πολύ δεύτερη μοίρα. Επίσης οι ανησυχίες μου για το μέλλον έχουν γίνει πολύ πιο μεγάλες και νιώθω τεράστια ευθύνη για κάθε μου πράξη πλέον κι η αγωνία μου για τα παιδιά και την οικογένειά μου είναι πλέον στην πρώτη γραμμή των ευθυνών μου. Δεν απέφευγα ποτέ την ευθύνη, απλώς άλλαξαν οι προτεραιότητες. Άρχισα επίσης να βλέπω λιγότερο επιθετικά τα πράγματα και πιο ξεκάθαρα κι άρχισα να πιστεύω λίγο περισσότερο στη δύναμη της αλληλεγγύης», δήλωνε ο τραγουδιστής.