CELEBRITIES

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αποκάλυψε τον «συγκλονιστικό» μισθό της στη Λάμψη

Papadakis Press/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ

Στον καναπέ της εκπομπής Το Πρωινό, κάθισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και παραχώρησε μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που έπαιζε στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, τη μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που χάραξε τη μυθοπλασία εκείνης της εποχής. Η ίδια μίλησε, επίσης, και για δύο συναδέλφους της, την Κάτια Δανδουλάκη και τον Χρήστο Πολίτη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα. Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη», ανέφερε στην αρχή η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη Λάμψη, τη σειρά που της προσέφερε «συγκλονιστικές», οικονομικές απολαβές συγκριτικά με το γεγονός πως -τότε- ήταν πρωτοεμφανιζόμενη.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για τη Λάμψη και την προσωπική της ζωή

Στη συνέχεια, η ίδια πήρε θέση στις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη που στη σειρά ενσάρκωνε τον Γιάγκο Δράκο, ο οποίος παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξή στον δημοσιογράφο Θεοδόση Μίχο, για το The Magazine του News247. Σε αυτήν, έκανε αποκαλύψεις για τις μελανές σελίδες αυτής της μεγάλης, τηλεοπτικής επιτυχίας και τις διαφορές στους μισθούς μεταξύ των ηθοποιών -και κυρίως της Κάτιας Δανδουλάκη.

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης είναι δική του οπτική, σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όταν η συζήτηση μετατοπίστηκε στην προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε πως ο γάμος δεν είναι στο μυαλό της ακόμα. «Έχουμε περάσει και οι δύο τις εμπειρίες μας και έχουμε ζήσει τη ζωή. Ο γάμος δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί αυτήν τη στιγμή. Δεν είναι το ζητούμενό μου. Δεν το αποκλείω, ούτε το σκέφτομαι όμως», σημείωσε.

Όσο για τον σύντροφό της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δεν έχει επαφή με τον καλλιτεχνικό κόσμο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε πως αυτή η απόσταση που έχουν στον επαγγελματικό τομέα, βοηθά στην ισορροπία της σχέσης τους: «Βοηθάει πολύ στην ισορροπία. Οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλείς. Εκείνος είναι ένας άνθρωπος ανοιχτόμυαλος και με καταλαβαίνει. Γνωρίζει ότι υπάρχει μία τρέλα και εκείνος είναι πολύ σοβαρός».