CELEBRITIES

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: 5 ατάκες της που αποδεικνύουν ότι είναι (;) μία από εμάς

Papadakis Press Βαγγέλης Γκικόπουλος

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ, παραχώρησε συνέντευξη η Γιάννα Αγγελόπουλου Δασκαλάκη την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. Και μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Πάτρα, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη αναφέρθηκε στα παιδικά και τα φοιτητικά της χρόνια, τις τύψεις που ένιωθε ως εργαζόμενη μητέρα, και τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση.

Μπορεί η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη να είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας με τη λάμψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και με τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά οι απαντήσεις της στις ερωτήσεις των δύο παρουσιαστών του Studio 4 έδειξαν ότι υπάρχει και μία άλλη της πλευρά, μακριά από κοσμικότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το κλίμα των απαντήσεων ήταν αυτό που έλεγε και η Δήμητρα στους Απαράδεκτους: «Τι είμαι εγώ, μήπως είμαι κάποια;». Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μέσα από τα λόγια της, δείχνει σαν μία από εμάς.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έζησε υπέροχα φοιτητικά χρόνια

Τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη δεν διέφεραν πολύ από τα φοιτητικά χρόνια οποιουδήποτε, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα περιέγραψε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

«Ήθελα να ανακαλύψω κι εγώ τον κόσμο, να τον αλλάξω. Ατέλειωτα ξενύχτια στη Θεσσαλονίκη και το “μας τελειώσαν τα λεφτά” έζησα», είπε χαρακτηριστικά.

Η σχέση της με τους γονείς της

Τα μαθητικά της χρόνια, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη τα πέρασε «αθωούλα, παχουλούλα, σε γυμνάσιο Θηλέων. Ήθελα να είμαι πρώτη μαθήτρια, δεν τα κατάφερνα πάντα, η αδελφή μου ήταν πολύ καλύτερη. Τοπ», όπως είπε.

Αναφερόμενη στη σχέση με τους γονείς της, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με ένα δίπολο με το οποίο σχεδόν όλοι έχουμε μεγαλώσει, αυτό «του αυστηρού και του μη αυστηρού» γονιού.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ γλυκιά μαμά, αλλά πολύ αυστηρή και δεν το παραδέχεται. Ήθελε να είμαι καλή σε όλα και καλή μαθήτρια και να μαγειρεύω και να καθαρίζω το σπίτι. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ διαφορετικός. Ήταν πολύ φτωχόπαιδο, που κατάφερε να σπουδάσει στην Ανωτάτη Εμπορική, ήταν πολύ μεγαλύτερος από τη μαμά μου, την είχε ερωτευτεί. Εκείνος μου έλεγε “Παιδί μου να κάνεις ό,τι θέλεις”. Κι έλεγε και στους άλλους “Εγώ έχω το Γιαννιώ μου, δεν χρειάζομαι γιο“», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: Μία εργαζόμενη μητέρα με τύψεις

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη απέκτησε την κόρη της Καρολίνα, στην Αθήνα όπου βρέθηκε για να εργαστεί μετά τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας για την κόρη της, σημείωσε ότι ήταν ένα παιδί «πολύ απαιτητικό σαν τη μαμά της».

«Είχα τύψεις και δεν φεύγει ποτέ αυτό. Και είχαμε μια συμφωνία ώστε μια φορά την εβδομάδα να την παίρνω από το σχολικό και να φάμε μαζί. Την έφερναν και στο γραφείο για δύο ώρες, να παίξει», ανέφερε για το μεγάλωμα της κόρης της.

Η σχέση της με τον χρόνο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη δεν δίστασε δευτερόλεπτο να μιλήσει δημόσια για την ηλικία της. «Εγώ λέω ότι είμαι 66 ετών και γεννήθηκα 12/12/1955, το οποίο δεν το έχω αλλάξει ποτέ. Όταν ακούω νέους ανθρώπους και λένε ”χάνει και κερδίζει χρόνο”, τους λέω είναι δυνατόν; Έχει μια ζωή μπροστά το παιδί και συζητάς αν κέρδισε ή έχασε χρονιά; Όλα τα βλέπουμε με την προοπτική του χρόνου και διαφορετικά την προσλαμβάνεις 15 και 20 ετών και διαφορετικά στα 40 και 50 και 60», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και η αντίληψή της για τον χρόνο μας βρίσκει να ταυτιζόμαστε. «Προσλαμβάνω καλύτερα τη ζωή στα 66, όχι ότι μετρώ πόσα μένουν. Εμένα μου έχει δώσει πολλά», τόνισε.

Τα λιφτινγκ και η εξωτερική εμφάνιση

Η ίδια παραδέχτηκε επίσης ότι την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση απορώντας «Δεν φαίνεται;». Και συνέχισε να μιλά με την ίδια ακομπλεξάριστη ειλικρίνεια για το θέμα των αισθητικών επεμβάσεων.

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τους ανθρώπους και μου άρεσε να γυμνάζομαι, η γυμναστική έξω, στη φύση. Μερικές κολακείες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε άλλες απλώς χαμογελώ. Όλες οι γυναίκες επικρίνονται γιατί κρατάνε την εμφάνισή τους. Εδώ μπαίνουν στοιχήματα, έκανε λίφτινγκ ή όχι. Εγώ τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ», σημείωσε.