CELEBRITIES

Gerard Piqué- Clara Chia: Περπατούν χέρι χέρι κι εκείνη πέφτει πάνω σε διαφημιστική πινακίδα

Instagram.com/3gerardpique

Μάλλον είναι ασφαλές να πούμε ότι περισσότερα έχουν γραφτεί για τον Gerard Piqué και τη Shakira μετά τον χωρισμό τους, σε σχέση με όσα γράφτηκαν κατά τη δεκαετή συμβίωσή τους. Ο Gerard Piqué, η Shakira και το άσχημο τέλος της σχέσης τους, πρωταγωνιστούν στη διεθνή lifestyle επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες. Λάδι στη φωτιά έριξε το τελευταίο τραγούδι της Shakira, στους στίχους του οποίου κατηγορούσε τον Gerard Piqué για τις επιλογές της προσωπικής του ζωής, δηλαδή για τη νέα του σχέση με την Clara Chia Marti.

Ο Gerard Piqué δέχτηκε σκληρά σχόλια για το τέλος της σχέσης του με τη μητέρα των δύο γιων του, Milan και Sasha, Shakira, αλλά και για το γεγονός ότι μοιάζει να ξεκίνησε τη σχέση του με την 23χρονη Clara Chia Marti πριν ακόμα χωρίσει με τη Shakira. Έχει αποφασίσει όμως να απαντήσει, ζώντας τη νέα του σχέση δημόσια.

Κάπως έτσι ο Gerard Piqué και η Clara Chia Marti έκαναν πρόσφατα το Instagram debut τους. Λίγο καιρό μετά ήρθε μία κοινή, δημόσια εμφάνιση στους δρόμους της Βαρκελώνης. Το ζευγάρι που μέχρι πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Shakira, φαινόταν να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, τώρα περιδιαβαίνει χαμογελαστό τους δρόμους της Βαρκελώνης.

Χαμογελαστό προσπαθεί να αποφύγει την κάμερα που καταγράφει κάθε βήμα του. Χαμογελαστό ακόμα και όταν η Clara Chia Marti πέφτει πάνω σε μία διαφημιστική πινακίδα καθώς κινείται γρήγορα με τον σύντροφό της, Gerard Piqué, να της κρατά το χέρι και την κάμερα να τους «σημαδεύει» στο πρόσωπο. Χαμογελαστό κατά το ήμισυ τουλάχιστον, μιας και είναι ο Gerard Piqué που φαίνεται να γελά μετά τη μετωπική της σύγκρουση με τη διαφημιστική πινακίδα.

Οι ερωτήσεις που κάνει ο παπαράτσι που τους ακολουθεί δεν είναι ακριβώς εύκολες, παρά τα χαμογελαστά πρόσωπά τους. Ακούγεται να ρωτά τον Gerard Piqué για τις κρίσεις άγχους που γράφεται στα ισπανικά Μέσα ότι αντιμετωπίζει η Clara Chia Marti και μάλιστα φέρεται να έφτασε στο νοσοκομείο εξαιτίας τους. «Κρίση άγχους; Ρωτάς για κρίση άγχους; Κάτι τέτοιο είναι περίπλοκο. Σας παρακαλώ, πραγματικά», ακούγεται να λέει ο ποδοσφαιριστής στο video που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Marca.

Σε άλλο σημείο ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει ότι η σύντροφός του έχει γενέθλια στις 7 Φεβρουαρίου. «Μα τι λες; Αύριο είναι η 7η Φεβρουαρίου, αλλά κάνεις λάθος. Καλά έκανες που ρώτησες», λέει. Παρακάτω γελά όταν η Clara Chia Marti πέφτει πάνω στην διαφημιστική πινακίδα περπατώντας αδέξια. Οι δυο τους φτάνουν σε ένα κτίριο και εξαφανίζονται στο εσωτερικό του.

Η ζωή δεν πρέπει να είναι εύκολη για την Clara Chia Marti μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Gerard Piqué. Το όνομά της είναι στους τίτλους δημοσιευμάτων που αφορούν όχι μόνο τον σύντροφό της, αλλά και την πρώην του, Shakira, καθώς οι αποκαλύψεις για το πώς κατάλαβε τη σχέση τους ή πώς νιώθει για τη νέα σύντροφο του πατέρα των παιδιών της, διαδέχονται η μία την άλλη.

Τελευταία προσθήκη στα δημοσιεύματα που αφορούν οι δύο γυναίκες ήταν η αποκάλυψη για το πώς αποκαλεί η Shakira την Clara Chia Marti. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είχε γνωρίσει την 23χρονη. Η τελευταία σύμφωνα με το Newsweek, εργαζόταν ως στις ειδικές εδκηλώσεις της εταιρείας παραγωγής του Gerard Piqué, Kosmos. Κάπως έτσι γνωρίστηκε με τον ποδοσφαιριστή, αλλά και με τη Shakira.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Roberto Antolin και όσα ανέφερε στην εκπομπή Mitre Live, «Η Shakira έβλεπε την Clara Chia ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos. Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ γιατί την ήξερε ήδη. Tην αποκαλούσε “σιγανοπαπαδιά”».

Όπου σιγανοπαπαδιά μπορείς να σκεφτείς τη φράση mosquita muerta, δηλαδή ένα «ψόφιο κουνούπι» (ίσως προσποιείται ότι είναι ψόφιο για να σε τσιμπήσει για να μεταφράζεται σε ύπουλο φίδι στα αγγλικά και σε σιγανοπαπαδιά στα ελληνικά). Ο ίδιος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι η Clara Chia «ήταν ένα πρόσωπο που πέρασε απαρατήρητο. Η Shakira δεν είδε ποτέ τον κίνδυνο γιατί δεν είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι». Η παραπάνω είναι μία πρόταση γεμάτη λάθη. Για ποιον κίνδυνο μιλάμε που έπρεπε η Shakira να διακρίνει; Και τι διαχωρισμός είναι αυτός ανάμεσα στις εντυπωσιακές και τις «φυσιολογικές» γυναίκες;

Τι έπρεπε να έχει δει η Shakira, δηλαδή; Όταν πάψουμε να αντιμετωπίζουμε τους άλλους σαν ανταγωνιστές και «κινδύνους» κι αντίθετα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη σχέση μας, νομίζω τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Όταν αναγνωρίζουμε ότι κανείς δεν ανήκει σε κανέναν τελικά, μόνο που επιλέγουμε να παραχωρούμε μία καθημερινή υπόσχεση ο ένας στον άλλο ότι δεσμευόμαστε να είμαστε μαζί, θα πάψουμε να βλέπουμε εξωτερικούς «κινδύνους» και «πειρασμούς». Θα βλέπουμε την πραγματική διάσταση της απιστίας, που είναι κάποια αθέτηση αυτής της υπόσχεσης από τα ένα από τα δύο μέλη που τη μοιράστηκαν.

Τέλος ο δημοσιογράφος τόνισε ότι η νέα σύντροφος του Gerard Piqué ήταν που τον πίεσε να δημοσιοποιήσει το τέλος του γάμου του με τη Shakira. «Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Shakira», φέρεται να του είπε.

Ίσως έτσι η Clara Chia να πίστευε ότι θα γλιτώσει το μένος των fans της Shakira, αλλά δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το μένος είναι εδώ, δυνατό και φουντωμένο και η Shakira δεν δείχνει να βελτιώνει τα πράγματα για την 23χρονη που τελικά δεν έκανε και κάποιο μεγαλύτερο «λάθος» από αυτό που ο ως τότε άνθρωπός της έκανε. Και κάπως νιώθω ότι είναι άδικο όλο αυτό.

Η Clara Chia δεν ήταν φίλη της Shakira, δεν ήταν το άλλο της «μισό», δεν ήταν οικογένειά της. Ο Gerard Piqué ήταν. Κι όμως είναι εκείνη που αποκαλούν σιγανοπαπαδιά η Shakira, οι fans της και ο Τύπος με τον τρόπο του. Είναι εκείνη που αναγκάζεται να μπει στον επικοινωνιακό «πόλεμο» δύο πρώην ως το κορίτσι που ακολουθεί κρατώντας από το χέρι τον σύντροφό της. Είναι εκείνη που τελικά, τρώει τα μούτρα της (στην διαφημιστική πινακίδα).