CELEBRITIES

Ευγενία Σαμαρά: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αφρική σε ταξιδεύουν σε μαγικά νησιά

Instagram.com/eugeniasamara/

H Ευγενία Σαμαρά ζει έναν ονειρεμένο Αύγουστο σε τροπικά νησιά της Αφρικής. Το καλό νέο για μας είναι ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός του Alpha, δεν ζει «μόνη της» τις εξωτικές της διακοπές. Δεν αναφέρομαι στην παρέα που τη συνοδεύει, δηλαδή στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, αλλά σε όλους μας. Η Ευγενία Σαμαρά είναι πρώτα απ΄όλα ευγενική ψυχή και φρόντισε να μας πάρει όλους μαζί της στο ταξίδι της στην Αφρική.

Η Ευγενία Σαμαρά περνά τον Αύγουστο του 2022 δημιουργώντας ένα ημερολόγιο δημοσιεύσεων από το ταξίδι της στο Instagram. Στις δημοσιεύσεις της βλέπεις την ίδια σε μαγικά, εξωτικά τοπία, τους κοκοφοίνικες, την άμμο, τα τιρκουάζ νερά και το χαμόγελο που σε κάθε φωτογραφία της προδίδει απόλυτη ευτυχία.

«Βρήκα έναν παράδεισο για τον εαυτό μου», έγραφε η πρώτη από αυτές τις αναρτήσεις της στις 7 Αυγούστου. Από τότε ακολούθησαν καθημερινές αναρτήσεις από μέρη όπως η Ζανζιβάρη, το νησί Nakoupenda που εμφανίζεται κι εξαφανίζεται στον ωκεανό, το νησί Mnemba όπου πραγματοποίησε μία υπέροχη υποβρύχια φωτογράφιση. Φωτογραφίες με εντυπωσιακούς αστερίες, αλλά κι άλλες με τεράστιες χελώνες.

Το ημερολόγιο των εξωτικών διακοπών που πραγματοποιεί η Ευγενία Σαμαρά θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε λευκώματα για τη φυσική ομορφιά της Αφρικής αλλά και σε άλλα που υμνούν τη φυσική ομορφιά των γυναικών της Μεσογείου παραλλήλως.

Η Ευγενία Σαμαρά δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της για τα ταξίδια, για τα τοπία που αντικρύζει, για τη θάλασσα αλλά και για τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Παρόλο που δεν τον βλέπεις συχνά στις εξωτικές της φωτογραφίες, η παρουσία του είναι αισθητή σε αναρτήσεις που φωνάζουν «αγάπη» από χιλιόμετρα όπως η παρακάτω.

«Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’ αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον», είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες η Ευγενία Σαμαρά.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι 7 χρόνια ζευγάρι και όπως τα ταξίδια τους είναι #travelgoals για όλους μας έτσι και η τρυφερότητα με την οποία μιλούν ο ένας με τον άλλο, είναι #couplegoals, ασυζητητί.

«Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ “Εκδρομή” και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον “Σασμό”, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω», είχε πει για την Ευγενία Σαμαρά ο Γιάννης Ποιμενίδης στο περιοδικό ΟΚ!.

«Μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει. Πλησιάζουμε τα επτά χρόνια σχέσης, και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει», είχε πει σε δική της συνέντευξη η Ευγενία Σαμαρά.

«Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου», πρόσθετε.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μόνο τους ευχόμαστε να φωνάζουν Νακουπέντα ο ένας στον άλλο όλη τους τη ζωή και να συνεχίσουν να μας «παίρνουν μαζί τους» στα ταξίδια τους.