CELEBRITIES

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ποζάρει στον φακό 2 μήνες πριν γίνει μητέρα

Instagram.com/evagelia_siriopoulou_official

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ευαγγελία Συριοπούλου σύμφωνα με την Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Μετά το εν λόγω δημοσίευμα στις αρχές Αυγούστου, ακολούθησε η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα. «Ήρθε η ώρα να ερμηνεύσω το σημαντικότερο ρόλο της ζωής μου! Μεγάλη ευτυχία, ατελείωτη αγάπη!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην περιγραφή της φωτογραφίας, μη μπορώντας να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή, πλέον.

Για 7 ολόκληρους μήνες, λοιπόν, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύντροφός της κατάφεραν να προστατεύσουν από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της ίδιας. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, η ηθοποιός μάς χαρίζει τις πιο ωραίες mom to be φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Με το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη της, η 36χρονη ηθοποιός στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αγκαλιάζει τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα ώστε να ξεπροβάλλει μέσα από το αέρινο, maxi φόρεμά της.

Χιλιάδες τα likes, εκατοντάδες τα σχόλια. Ανάμεσά τους και αυτό της καλής της φίλης, Αθηνάς Οικονομάκου. «Ομορφιές μου», έγραψε χαρακτηριστικά η τελευταία ενώ η Ευαγγελία Συριοπούλου αναφέρθηκε στον αγαπημένο της σκύλο, στην περιγραφή της φωτογραφίας. «Ο μποξέρ μου. Μας προσέχει», εννοώντας την ίδια και το αγγελούδι που σε τρεις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της.

Όσο έχει πει για τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή

Παρόλο που η ηθοποιός και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, είναι μαζί 11 χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις τους σπανίζουν, ενώ ακόμα σπανιότερες είναι οι φορές που έχει μιλήσει δημόσια για εκείνον.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ π;vς θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια. Το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα. Δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια», είχε πει στο Πρωινό η Ευαγγελία Συριοπούλου, προϊκονομώντας τη συνέχεια. Δηλαδή την εγκυμοσύνη της.

Η σχέση τους «δεν πουλάει»

«Νομίζω πως η προσωπική μου ζωή είναι τόσο κανονική και φυσιολογική, που δεν “πουλάει”», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη Real Life. «Είναι ο χαρακτήρας μου που δεν ωθεί στο να προκαλέσω την κοινή γνώμη με οποιονδήποτε τρόπο. Η αλήθεια είναι πως γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο τα ΜΜΕ με έχουν σεβαστεί απόλυτα έως τώρα. Νιώθω, να σου πω την αλήθεια, πως με προστατεύουν ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο. Επειδή ξέρουν ότι δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει η αλόγιστη έκθεση και προβολή», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευαγγελία Συριοπούλου, που έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον σύντροφό μου συζώ από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας και όχι τον τελευταίο καιρό. Και το λέω αυτό για να μπορέσω να απαντήσω και στο επόμενο σκέλος της ερώτησής σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μην ενοχλήσουμε ο ένας τον άλλον με τις συνήθειές μας, για τον απλούστατο λόγο ότι και οι δύο είμαστε τόσο χαλαροί και ψύχραιμοι στον τομέα της συμβίωσης, που απλώς δεν μας απασχολούν οι διαφορετικές μας συνήθειες. Έχουμε οργανώσει έτσι τον χώρο μας, που ο καθένας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα και τις συνήθειές του», έλεγε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ευαγγελία Συριοπούλου.