CELEBRITIES

Eva Mendes – Ryan Gosling: Βόλτα με τις κόρες τους στα σοκάκια της Αντιπάρου

Sonia Recchia/Getty Images/ Ideal

Την Ελλάδα επέλεξαν για τις διακοπές τους το φετινό καλοκαίρι, ο Ryan Gosling και η Eva Mendes. Οι δύο σταρ του Hollywood επισκέφθηκαν την Αντίπαρο όπου τους εντόπισε η κάμερε του Mykonos Live TV. Μαζί τους είχαν τις δύο κόρες τους, την γεννημένη το 2014 Esmeralda Amada και τη γεννημένη το 2016, Amada Lee.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes καταγράφηκαν ενώ περπατούσαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου στα σοκάκια του νησιού. Ο ηθοποιός φορούσε καπέλο προκειμένου να κρύβει τα ξανθα πλατινέ μαλλιά που απέκτησε πρόσφατα για τις ανάγκες του ρόλου του ως Ken στην ταινία Barbie που θα σκηνοθετήσει η Greta Gerwig.

Η αποκάλυψη του νέου hairlook του Ryan Gosling έγινε πριν από μερικές μέρες και η σύντροφός του, Eva Mendes δήλωσε δημόσια τον ενθουσιασμό της μέσω Instagram, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία του ως Ken, γράφοντας: «Τόσο γαμάτ@ αστείο, τόσο γαμάτ@ καλό. Τόσο γαμάτ@ ενθουσιασμένη που βλέπω αυτό. Αυτός είναι ο δικός μου Ken».

Μαζί με τον «δικό της Ken» βρίσκεται, λοιπόν, η ηθοποιός στο νησί του Αιγαίου. H Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα ζευγάρι του Hollywood που προσπαθεί σκληρά να διατηρεί προστατευμένη την οικογενειακή του ζωή. Έχουν επιλέξει να μην μοιράζονται οικογενειακές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ κάνουν σπάνια κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί κοσμικών εκδηλώσεων.

Για να είμαστε ακριβείς ο Ryan Gosling και η Eva Mendes έχουν εμφανιστεί μόνο μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας τους The Place Beyond The Pines, το 2013. Ακόμα όμως κι αν η αγάπη τους άνθισε πίσω από κλειστές πόρτες, τα επίσης καθόλου συχνά σχόλια αγάπης που μπορεί να ανταλλάξουν δημόσια (ή και το γεγονός ότι περπατούν χέρι χέρι στην Αντίπαρο) είναι η απόδειξη ότι ο έρωτας μεταξύ τους καλά κρατεί.

Η ταινία The Place Beyond The Pines ήταν η ταινία στην οποία γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι οι δύο ηθοποιού. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά και σε εκείνη την ταινία ο Ryan Gosling είχε πλατινέ μαλλιά. Στην ταινία έπαιζαν ένα πρώην ζευγάρι που είχε αποκτήσει ένα γιο.

Λίγο καιρό μετά οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές στη Disneyland. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς η Eva Mendes απέφυγε να απαντήσει ερωτήσεις για τον Ryan Gosling, χωρίς όμως να μπορεί να σταματήσει να γελά. Την επόμενη χρονιά ήρθε το ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί. Τον Ιούλιο του 2014 πηγές από το περιβάλλον τους επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη της ηθοποιού και τον Σεπτέμβριο γεννήθηκε η Esmeralda Amada.

«Και οι δύο αγαπάμε την Esmeralda από την Παναγία των Παρισίων του Βίκτωρ Ουγκό και νομίζουμε ότι είναι ωραίο όνομα. Το μεσαίο της όνομα είναι από τη γιαγιά μου. Σημαίνει “αγαπημένη” στα ισπανικά», είχε πει για το όνομά της κόρης τους σε συνέντευξή της η Eva Mendes. Το ίδιο όνομα έγινε το κύριο της δεύτερης κόρης τους που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2016.

«Η ιδιωτικότητα θα είναι δύσκολο πράγμα», είχε πει για το μέλλον των παιδιών τους η Eva Mendes. «Νομίζω ότι είναι άδικο αλλά είναι η πραγματικότητά μας. Οπότε ο Ryan κι εγώ αποφασίσαμε από νωρίς να τους δώσουμε όση ιδιωτικότητά μπορούμε», είχε προσθέσει αναφερόμενη στον τρόπο που προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή από τη δημοσιότητα. Σε αυτό, όπως και σε πολλά ακόμα, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling συμφωνούν. Όπως επίσης συμφωνούν και στο ότι βρήκαν ο ένας στον άλλο το άλλο τους μισό.

«Ξέρω ότι είμαι με τον άνθρωπο με τον οποίο έπρεπε να ειμαι. Το μόνο πράγμα που ψάχνω σε μία γυναίκα είναι να είναι η Eva Mendes. Δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να ψάξω», είχε πει ο Ryan Gosling σε συνέντευξή του. Και σε αυτό το σημείο μπορείς να λιώσεις ελεύθερα.