CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου: Παντρεύτηκε στη Μύκονο με τον Βύρωνα Βασιλειάδη

NDP Photo Agency

Λίγες μόνο μέρες προτου κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου αποφάσισε να ενώσει τη ζωή της με τον σύντροφός της, Βύρωνα Βασιλειάδη. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας, παντρεύτηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Τρίτη 28 Ιουλίου στο εκκλησάκι της παραλίας Αγράρι στη Μύκονο.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρων Βασιλειάδης επισκέφθηκαν πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα το νησί των Ανέμων, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι όλες οι λεπτομέρειες του γάμου θα είναι στην εντέλεια για τη μεγάλη βραδιά. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι καλεσμένοι του ζευγαριού για τον γάμο θα είναι περίπου 120 άτομα.

Μέχρι πρόσφατα η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύντροφός της σκόπευαν να τελέσουν τον γάμο τους στο νησί Δεσποτικό, ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο. Ωστόσο, άλλαξαν γνώμη και ο γάμος τους μεταφέρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Μύκονο.

Στην παραλία Αγράρι όπως καταλαβαίνεις, οι προετοιμασίες ήταν πάρα πολλές. Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή κυκλοφόρησαν από το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουλίου και μπορείς να τις δεις κι εσύ σε δημοσιεύσεις όπως αυτή.

Η Εριέττα Κούρκουλου φόρεσε νυφικό Vrettos Vrettakos και κουμπάροι της έγιναν η καλύτερη της φίλη, Μαριάννα και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Τέλος, για τη διασκέδαση των καλεσμένων στον γάμο φρόντισε ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς και το rock συγκρότημα 1550. Πρόκειται για τον αγαπημένο καλλιτέχνη του ζευγαριού όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Ποιος είναι ο Βύρων Βασιλειάδης

Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος νέος επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 1977. Αποφοίτησε από το American Community Schools το 1995. Σπούδασε στο Deere College, στο Τμήμα του Business Management.

Εριέττα Κούρκουλου Ο Βύρων Βασιλειάδης σε παλαιότερη έξοδο του με την Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. / NDP Photo Agency
Ο Βύρων Βασιλειάδης σε παλαιότερη έξοδο του με την Ελεονώρα Μελέτη. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.

Η καταγωγή του είναι από την Κωνσταντινούπολη και την Κάρπαθο. Ο ένας του παππούς υπήρξε πλοιομεσίτης και ο άλλος εργοστασιάρχης πλαστικού και κεριών. Ο ίδιος κληρονόμησε το ταλέντο τους στις επιχειρήσεις και ξεκινώντας την εργασιακή του πορεία από εργάτης στο λιμάνι, κατάφερε να δημιουργήσει μία εταιρεία που ασχολείται με τα απόβλητα των λιμανιών αλλά και μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Βύρων Βασιλειάδης είναι ένας πολυβραβευμένος επιχειρηματίας και δίνει μεγάλη βαρύτητα στα θέματα περιβάλλοντος.

«Η δημιουργία μπορεί να ξεκινά με το όραμα ενός ανθρώπου, αλλά ανήκει σε κάτι μεγαλύτερο. Η δημιουργία μιας επιχείρησης έχει συμμέτοχους την ίδια τη χώρα όπου δραστηριοποιείται, την κοινωνία της, την ευρύτερη ευημερία. Κάθε πράξη, οφείλει να ωφελεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που προκύπτουν με αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα», είχε δηλώσει ο Βύρων Βασιλειάδης.

Η Εριέττα Κούρκουλου από την άλλη είναι επίσης μία γυναίκα ευαισθητοποιημένη κοινωνικά. Η ίδια έχει επικεντρώσει το φιλανθρωπικό της έργο στην προστασία αδέσποτων ζώων. Μάλιστα το ζευγάρι ο ζευγάρι στο προσκλητήριο του γάμου, ζητούσε από τους καλεσμένους αντί για δώρο γάμου να συμβάλλουν στον οργανισμό «Save a greek stray» στον οποίο έχει αφιερώσει την ενέργειά της η Εριέττα Κούρκουλου.