CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Η Εριέττα Κούρκουλου- Λάτση εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της στο Instagram για να μοιράζεται τις σημαντικές στιγμές της, την καθημερινότητά της, αλλά και τις εκ βαθέων εξομολογήσεις της για θέματα κοινωνικά, για βιώματά της και για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της είναι ο μικρότερος αδερφός της, Φίλιππος Κούρκουλος.

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση μίλησε για τον ρόλο του μικρού της αδερφού στη ζωή της και όλα όσα της έχει διδάξει με την ύπαρξή του στον κόσμο. Αυτή την ύπαρξη είναι που γιόρτασε μέσα από ένα μακροσκελές post της στο Instagram και μέσα από μία σειρά αδημοσίευτες κοινές τους φωτογραφίες. Ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει τα γενέθλιά του και η αδερφή του το γιορτάζει δημόσια.

«Σκέφτομαι πόσες φορές υποτιμάμε τον “μικρό”. Ο μικρός ο άπειρος, ο αφελής ο άτσαλος. Και όμως, ο μικρός έχει πολλά να μας μάθει! Τεράστια όνειρα, πάθος για την ζωή, αυθορμητισμό, τόλμη, και μια αυτοπεποίθηση που θα παρακαλούσαμε να έχουμε όλοι. Έτσι και ο δικός μας “μικρός” μου μαθαίνει κάθε μέρα τα σημαντικότερα πράγματα», έγραψε αρχικά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος στην πρώτη τους φωτογραφία ποζάρει στο πλευρό της αδερφής του με ένα καπέλο αποφοίτησης στο κεφάλι και τη γλώσσα έξω. Αυθορμητισμός, τόλμη, αυτοπεποίθηση, όπως ακριβώς τα είχε γράψει η μεγάλη του αδερφή. Στα επόμενα στιγμιότυπα θα τους δεις αγκαλιά στη φύση, να κάνουν γκριμάτσες, καλοντυμένοι σε ένα photo booth, να χαίρονται την εγκυμοσύνη της και τελικά θα δεις τον Φίλιππο αγκαλιά με έναν άλλο «μικρό», τον γιο της αδερφής του.

«Να μην διστάζω να αγαπήσω με όλη μου την καρδιά, να μην ντρέπομαι να πάρω τον οποιονδήποτε μια τεράστια αγκαλιά όποτε το αισθανθώ, να μην φοβάμαι την ζωή, να τραγουδάω χωρίς να λογαριάζω τι θα πουν οι άλλοι και να θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μας μπορεί να έφυγε, αλλά συχνά κάνει την εμφάνισή του μέσα από τον απεσταλμένο του σωσία», έγραψε στη συνέχεια η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για τα μαθήματα που της δίνει ο Φίλιππος Κούρκουλος, αλλά και την παρηγοριά που αντλεί από την ομοιότητά του με τον αείμνηστο πατέρα τους, Νίκο Κούρκουλο.

«Ένας μικρός που πολλές φορές αισθάνομαι ότι είναι μεγάλος γιατί η καρδιά του είναι τεράστια και το φως που μοιράζει τόσο δυνατό που σβήνει ακόμα τα βαθύτερα σκοτάδια! Είσαι μια ευλογία για την οικογένειά μας και είναι τιμή μου να σε χαζεύω διακριτικά όσο μεγαλώνεις! Χρόνια Πολλά μεγάλε μου μικρέ, σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ σ’ αγαπώ. Η αδερφή σου», κατέληξε το μήνυμά της προς εκείνον.

Η Μαριάννα Λάτση έχει αποκτήσει 3 παιδιά, τον Πάρι Κασιδόκωστα από τον γάμο της με τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι, Γρηγόρη Κασιδόκωστα, και την Εριέττα και τον Φίλιππο Κούρκουλο, από τον γάμο της με τον αξέχαστο ηθοποιό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Νίκο Κούρκουλο. O Φίλιππος εκτός από «σωσίας» του μπαμπά του, όπως τον αποκαλεί η αδερφή του, έχει κληρονομήσει και ένα καλλιτεχνικό γονίδιο από εκείνον. Μόνο που ο Φίλιππος Κούρκουλος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά με το τραγούδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει ξεκινήσει την καλλιτεχνική του διαδρομή και σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής. Ο 26 ετών πλέον γιος της Μαριάννας Λάτση παίζει κιθάρα και τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ σύμφωνα με τη RealLife, τον τελευταίο καιρό βρίσκεται πολλές ώρες στο studio για να δοκιμάσει ρυθμούς και μελωδίες.

«Ο Φίλιππος νομίζω έχει στο DNA του, έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του αρκετά πράγματα», είχε πει σχετικά με την επιθυμία του να ακολουθήσει τον φρόμο της τέχνης η μητέρα του, Μαριάννα Λάτση. «Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά, αλλά αυτός αγαπάει αυτό που κάνει», πρόσθετε. Κι αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό.