CELEBRITIES

O Elon Musk απέκτησε το 6ο παιδί του και το όνομά του μοιάζει με ένα τεράστιο τυπογραφικό λάθος

Invision/AP Evan Agostini

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν τη Δευτέρα 4 Μαΐου ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας της τεχνολογίας, Elon Musk και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και πλέον έγιναν οικογένεια αποκτώντας έναν γιο. Στο λέω έτσι, γιατί το όνομά του είναι καλύτερα να το μάθεις λίγο αργότερα, μην σου έρθει απότομο.

Ο Elon Musk ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα νέα μέσω Twitter. Ένας χρήστης του Twitter τον ρώτησε αν υπάρχουν νέα για τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο και εκείνος απάντησε: «Απομένουν λίγες ώρες». Αργότερα επανήλθε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του γιου του και γράφοντας «Μητέρα και μωρό, όλοι καλά».

Το όνομα του μωρού

Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν και ο Elon Musk δεν δίστασε να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού του αλλά και το όνομά του. Τώρα αρχίζει το ωραίο, ετοιμάσου.

«X Æ A-12 Musk», θα λέγεται το παιδί, εκτός κι αν ο πατέρας του έκανε χιούμορ στο Twitter. Το παράξενο είναι ότι στην περίπτωσή του Elon Musk δεν μπορείς να είσαι εξαρχής σίγουρος αν αυτό είναι μια πλάκα ή η αλήθεια.

Και το μυαλό αρχίζει να κάνει σενάρια για το πώς ο Elon θα φωνάζει στο γιο του: «X Æ A-12 μην πηγαίνεις τόσο βαθιά» όταν θα είναι στην παραλία και «X Æ A-12 μην βάζεις το χέρι σου στην πρίζα» όταν αρχίζει να μπουσουλάει.

Βέβαια, ο πατέρας του δεν δίστασε στις πρώτες του φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Twitter να εφαρμόσει στο νεογέννητο και φίλτρο που του έβαζε τατουάζ στο πρόσωπο σημειώνοντας «Ποτέ δεν είναι πολύ νωρις για λίγο μελάνι». Οπότε δεν μπορούμε απόλυτα να συντονιστούμε με το μενταλιτέ του έτσι κι αλλιώς. Ο ίδιος άλλωστε τον Απρίλιο του 2019 είχε πει, ότι το Twitter του είναι γεμάτο ανοησίες πια. Οπότε μέχρι την επίσημη ονοματοδοσία του παιδιού, μην παίρνεις κι όρκο για το όνομά του.

Αυτό είναι το 6ο παιδί του Elon Musk που έχει επίσης αποκτήσει 5 γιους με την πρώτη του σύζυγο, την Καναδή συγγραφέα Justine Musk. Είχαν αποκτήσει ένα παιδί ακόμα, το πρώτο τους, τον Nevada που ωστόσο πέθανε σε ηλικία 10 εβδομάδων από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Ο X Æ A-12 είναι το πρώτο παιδί της Grimes με την οποία ο δισεκατομμυριούχος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του ως ζευγάρι στο Met Gala του 2018.

Elon Musk H Grimes και ο Elon Musk στο Met Gala 2018. / Invision/AP / Charles Sykes
H Grimes και ο Elon Musk στο Met Gala 2018.

Η εγκυμοσύνη ήταν τραγωδία κατά τη σύντροφο του Elon Musk, Grimes

Η εγκυμοσύνη της είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο μέσα από μία φωτογραφία στην οποία η Grimes είχε βάλει με photoshop την εικόνα ενός εμβρύου στην κοιλιά της και δεν είχε σχολιάσει τίποτα απολύτως.

Τον Φεβρουάριο είχε δηλώσει ότι η εγκυμοσύνη της είχε κάποιες επιπλοκές, ενώ είχε εξομολογηθεί ότι δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη να αποκτήσει παιδί. Όπως είπε στο Rolling Stone η σύντροφος του Elon Musk η εγκυμοσύνη είναι μια «τραγωδία, παρόλο που είναι ένα σπουδαίο πράγμα».

«Για ένα κορίτσι, είναι το να θυσιάζεις το σώμα σου και την ελευθερία σου. Είναι μια τρελή θυσία και μόνο ο μισός πληθυσμός την κάνει. Σκέφτομαι ότι έχω θυσιάσει τη δύναμή μου προς το παρόν. Είναι σαν να έχω παραδοθεί. Και έχω περάσει όλη μου τη ζωή αποφεύγοντας αυτή την κατάσταση. Δεν έχω παραδοθεί ποτέ, οπότε αυτή είναι μια πρωτόγνωρη δέσμευση», σημείωνε. «Βασικά απλά πραγματικά αγαπώ το αγόρι μου» συμπλήρωσε, «οπότε είπα: Σίγουρα, ας το κάνουμε».

Επιπλέον όπως έχει πει η ίδια στο Twitter θα αφήσει το παιδί της να διαλέξει μόνο του το κοινωνικό φύλο του. Σε αυτή την περίπτωση βγάζει νόημα και το X Æ A-12 Musk. Είναι το ίδιο αταίριαστο και για αγόρι και για κορίτσι.

Σε αυτό το σημείο θα κλείσουμε με κάποιες αντιδράσεις στο Twitter για το όνομα του παιδιού