CELEBRITIES

Elliot Page: Η νέα του topless selfie έφερε κύμα αγάπης στο Instagram

Instagram.com/ elliotpage

H τελευταία topless selfie του Elliot Page προκάλεσε φρενίτιδα στους ακόλουθούς του στο Instagram. Ο ηθοποιός που αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς άνδρας, υποβλήθηκε, στο πλαίσιο της φυλομετάβασής του, σε επέμβαση αφαίρεσης στήθους και για πρώτη φορά αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα του, με μία φωτογραφία του με μαγιό, τον Μάιο του 2021.

Ο Elliot Page μοιράστηκε τη νέα του φωτογραφία, μία topless mirror selfie με τους διαδικτυακούς του φίλους και τη συνόδευσε από μία χιουμοριστική λεζάντα. «Ω, τι καλά. Το νέο μου τηλέφωνο δουλεύει», έγραψε στο Instagram ο ηθοποιός. Αυτό που σίγουρα τράβηξε το βλέμμα των ακολούθων του, ήταν το εντυπωσιακό six pack του, αλλά και το γεγονός ότι ο Elliot Page πόζαρε με αυτοπεποίθηση μπροστά στον καθρέφτη του.

«Δείχνεις υπέροχος και φανερά πιο άνετος με το σώμα σου», έγραψε ένας χρήστης του Instagram. «Δείχνεις εκπληκτικός και τόσο ευτυχισμένος», σημείωσε ένας άλλος. «Θα χαλάσεις το κινητό με το hotness σου», αστειεύτηκε κάποιος ακόμα. «Αυτό το συναίσθημα όταν επιτέλους βλέπεις τον εαυτό σου να σε κοιτάζει στον καθρέφτη», ανέφερε ένα διαφορετικό σχόλιο. «Ποτέ δεν σε έχω δει να στέκεσαι τόσο ψηλά. Κατάφερες πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να νιώθεις περήφανος», σημείωσε κάποιος ακόμα.

Έναν σχεδόν χρόνο μετά το coming out του και ο Elliot Page νιώθει πραγματικά άνετα πια

Ο Elliot Page κέρδισε αμέσως την αποδοχή του κόσμου, όταν αποφάσισε να μοιραστεί τη δική του αλήθεια μέσα από μία επιστολή του στο Instagram. Όπως έγραφε τότε δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του». Μερικές εβδομάδες αργότερα είχε ευχαριστήσει τους fans του για την υποστήριξή τους, αποκαλώντας την αγάπη τους «το καλύτερο δώρο».

Τον Μάρτιο του 2021 έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας στο εξώφυλλο του περιοδικού Time όπου μίλησε για την διαδικασία της αλλαγής στο σώμα του ώστε να γίνει «πλήρως ο εαυτός» του. «Το αίσθημα του αληθινού ενθουσιασμού και της βαθιάς ευγνωμοσύνης που έφτασα σε αυτό το σημείο στη ζωή μου, αναμεμειγμένο με πολύ φόβο και άγχος», ήταν αυτό που περιέγραφε τη συναισθηματική του κατάσταση εκείνη την περίοδο.

Τον επόμενο μήνα, ο Elliot Page μίλησε με την Oprah Winfrey για τα πράγματα που του φέρνουν χαρά μετά την απόφασή του να κάνει coming out ως τρανς άνδρας. Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, απαντώντας.

«Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι απλά μπορώ να υπάρχω»

«Είναι τα μικρά πράγματα. Το να βγαίνεις από τη ντουζιέρα και η πετσέτα να είναι τυλιγμένη στη μέση σου και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να λες “Εδώ είμαι”», είπε στην δημοσιογράφο. «Και δεν έχω πια αυτές τις στιγμές του πανικού. Όπως το να φοράω ένα t shirt. Μπορώ να αγγίζω το στήθος μου και να νιώθω άνετα στο σώμα μου, μάλλον για πρώτη φορά», είχε σημειώσει ο Elliot Page.

«Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι απλά μπορώ να υπάρχω. Για πρώτη φορά, – δεν ξέρω καν πόσο καιρό – πραγματικά μπορώ να καθίσω μόνος μου. Να είμαι μόνος μου, να είμαι παραγωγικός και να είμαι δημιουργικός. Είμαι απλά άνετος, να το πω κι έτσι. Αισθάνομαι μια σημαντική διαφορά στη δυνατότητά μου απλά να υπάρχω και όχι απλά μέρα με τη μέρα, αλλά από στιγμή σε στιγμή», έλεγε ο ηθοποιός. Κι αυτό το «μπορώ απλά να υπάρχω» είναι που κάνει όλη τη διαφορά του κόσμου για εκείνον και για όλους όσοι τον αγαπούν.