ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

Ελεονώρα Μελέτη: Η τούρτα των γενεθλίων της και το φιλί με τον σύζυγό της on camera

NDP

Τα γενέθλιά της έχει αύριο 17 Σεπτεμβρίου η Ελεονώρα Μελέτη. Για την παρουσιάστρια του Alpha, διοργάνωσαν party έκπληξη οι αγαπημένοι της άνθρωποι το βράδυ του Σαββάτου και εκείνη έσβησε τα κεράκια της ιδιαίτερης τούρτας που είχαν ετοιμάσει για εκείνη. Η τούρτα είχε επάνω της φιγούρες, ενός αθλητικού άνδρα, και μίας ξανθιάς γυναίκας που θηλάζει το μωρό της. Ακριβώς της οικογένειας της παρουσιάστριας δηλαδή.

Το «παρών» στο γενέθλιο party έδωσε φυσικά ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης που της τραγουδούσε «Να ζήσεις Ελεονώρα και χρόνια πολλά» έχοντάς την στην αγκαλιά του. Εκεί βρέθηκε και η καλή της φίλη Σαμάνθα Αποστολοπούλου που κατέγραψε σε ένα video τις τρυφερές τους στιγμές και το φιλί τους αφού η Ελεονώρα Μελέτη έσβησε τα κεριά της τούρτας της.

Η ίδια μοιράστηκε στο Instagram το video στο οποίο μας αποκάλυψε και το screensaver του κινητού της Ελεονώρας Μελέτη που είναι ένα μωρό, πιθανότατα η μικρή της κόρη Αλεξάνδρα.

 

Η παρουσιάστρια θα συμπληρώσει αύριο τα 40 της χρόνια και είναι βέβαιο πως τη βρίσκουν τελείως διαφορετικά από ότι τα 39. Η Ελεονώρα Μελέτη ζει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγο και την κόρη της, ενώ ετοιμάζεται και για τη δυναμική τηλεοπτική της επιστροφή με βραδινό talk show στον Alpha. Χρόνια της πολλά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency