CELEBRITIES

Ελένη Βουλγαράκη: Απολαμβάνει τον ήλιο της Σίφνου με μπικίνι και καλοκαιρινή διάθεση

Instagram/voulgaraki_el

Η Ελένη Βουλγαράκη απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς. Μέχρι στιγμής είχε επισκεφθεί μαζί με τον αγαπημένο της, Φώτη Ιωαννίδη, την Κύθνο και τη Μήλο. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια ταξίδεψε στην όμορφη Σίφνο.

Μπορεί η Ελένη Βουλγαράκη να είχε ταξιδέψει μέχρι στιγμής με τον διεθνή ποδοσφαιριστή σε διάφορα ελληνικά νησιά, όμως αυτή τη φορά πήγε στη Σίφνο με παρέα της. Αυτό φαίνεται μέσα από το καλοκαιρινό καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προφίλ της, ενώ σε αυτό την βλέπουμε και να ποζάρει κάτω από τον ήλιο, φορώντας γυαλιά ηλίου, το μπικίνι της και ένα λευκό παρεό. Στα σχόλια οι ακόλουθοι την αποθέωσαν.

«Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ», είχε αναφέρει πριν από λίγους μήνες η Ελένη Βουλγαράκη που παρακολουθεί σχεδόν όλους τους αγώνες του παίκτη του Παναθηναϊκού και ζει τον έρωτά της αψηφώντας τα αρνητικά σχόλια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε μιλήσει στο PAO TV για την Ελένη Βουλγαράκη και τα έντονα σχόλια στα social media, κάθε φορά που ο ίδιος αγωνίζεται στο γήπεδο.

«Όταν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση ανάμεσα στους 2 ανθρώπους που ζουν μαζί, δεν μπορεί να τους ενοχλήσει τίποτα. Επειδή εγώ το έζησα αυτό, δεν με άγγιξε καθόλου και δεν μας άγγιξε γενικά. Εγώ γελούσα κάποιες φορές. Μέχρι και η Ελένη να το αντιληφθεί αυτό και να καταλάβει τι γίνεται, ήταν λίγο πιο τρομαγμένη, αλλά μετά γελούσαμε μαζί», απαντούσε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, η Ελένη Βουλγαράκη ρωτήθηκε για τα προσωπικά της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου. «Για τα προσωπικά μου, να μου ευχηθείτε τα καλύτερα! Έχω σκεφτεί το γάμο, όπως το σκέφτεται και όλος ο κόσμος, γενικά εννοώ», δήλωσε τότε με χαμόγελο.