CELEBRITIES

Ελένη Πετρουλάκη: Με την κόρη της στην αποφοίτησή της. Η απόδειξη από το παρελθόν για τον χρόνο που κυλά

Papadakis Press/Γιώργος Κουκούλης

Μια ιδιαίτερη βραδιά έζησε η Ελένη Πετρουλάκη πριν από λίγες ημέρες. Η διάσημη γυμνάστρια βρέθηκε στην αποφοίτηση της μεγάλης της κόρης, Άννας Μαρίας Ίβιτς και οι στιγμές που έζησε έκρυβαν περηφάνεια και συγκίνηση. Η Άννα Μαρία Ίβιτς είναι η μεγαλύτερη από τις 4 κόρες που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, η Ελένη Πετρουλάκη.

Κι ενώ οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, όπως και η μικρή Ηλιάνα, φοιτούν ακόμα στο σχολείο, η Άννα Μαρία Ίβιτς, η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού έχει διαβει το κατώφλι της ενηλικίωσης. Η Ελένη Πετρουλάκη συλλογίστηκε με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης της, τον χρόνο που μοιάζει να κυλά πιο γρήγορα απ’ όσο συνειδητοποιούμε.

Κι ο χρόνος αυτός που περνά ανύποπτα, σημαίνει ότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν τόσο που στην αποφοίτησή τους μπορούν να φορούν τα ρούχα που εμείς φορούσαμε στις σημαντικές τους στιγμές ως παιδιά. Αυτό τουλάχιστον έκανε η Άννα Μαρία Ίβιτς, όπως αποκάλυψε η Ελένη Πετρουλάκη. Η Άννα Μαρία Ίβιτς φόρεσε για την αποφοίτησή της τη δημιουργία που η μητέρα της φόρεσε στη βάφτισή της όταν ήταν μωρό.

Η αποκάλυψη της Ελένης Πετρουλάκη συνοδεύτηκε κι από τις απαραίτητες φωτογραφικές αποδείξεις. Στην πρώτη από τις φωτογραφίες ποζάρει στο πλευρό της κόρης της σήμερα, ενώ στις δύο επόμενες που δημοσίευσε μέσω Instagram, γύρισε τον χρόνο πίσω στη βάφτιση της Άννας Μαρίας Ίβιτς.

«Από την χθεσινή βραδιά! Μια μέρα Πριν την αποφοίτηση της μεγάλης μου κόρης», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη σχολιάζοντας τη δημοσίευσή της.

«Συγκινητικές στιγμές. Με όλα τα παιδιά, τους γονείς και αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Κυλάνε σαν “νερό”! Φαντασου ότι επέλεξε να φορέσει το ίδιο φόρεμα που φόρεσα εγώ στην δική της βάφτιση», συμπλήρωσε η γυμνάστρια.

Η Ελένη Πετρουλάκη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τις έφηβες κόρες της στην εκπομπή Ελένη πριν από έναν χρόνο. «Οι κόρες μου αυτή τη στιγμή είναι στην εφηβεία και υπάρχει ένας εσωτερικός ανταγωνισμός γιατί είναι όλες κορίτσια, οπότε έχουμε αυτή τη διαμάχη και απέναντι σε εμένα είναι αυστηρές και επικριτικές», είχε εξομολογηθεί.

«Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα όταν ήμουν μικρή. Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω και εκεί καταλαβαίνεις πόσο πιεστικοί είναι οι γονείς άθελά τους», κατέληγε η Ελένη Πετρουλάκη.

Η ίδια είχε αφιερώσει μία δημοσίευση στη μεγάλη της κόρη, όταν εκείνη συμπλήρωσε τα 18 της χρόνια. Το συγκινητικό γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη προς την Άννα Μαρία Ίβιτς τότε, φανέρωνε την μεγάλη αγάπη της μητέρας της προς το πρόσωπο της.

«Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πώς δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μου, έδωσες νόημα και συνεχίζεις. Εσύ και οι αδερφές σου είστε όλος μου ο κόσμος! Σε ευχαριστώ για τις χαρές, για τις συγκινήσεις και για τις ωραίες στιγμές που μου έχεις χαρίσει», της είχε γράψει μεταξύ άλλων.

«Σου εύχομαι να είσαι πάντα γερή και τυχερή στη ζωή σου, αλλά και δυνατή για να μπορείς να διανύσεις όλα τα μονοπάτια και να ξεπερνάς όλα τα εμπόδια με ευκολία! Να πετύχεις όλους τους στόχους που έχεις και να καταφέρεις να είσαι περήφανη για σένα και για όλη τη διαδρομή που θα κάνεις! Εγώ θα είμαι δίπλα σου κάθε στιγμή, κάθε λεπτό να τα υπομένω όλα και να πονάω εγώ για σένα. Σου εύχομαι αυτά τα γενέθλια να σου φέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι και να ανοίξεις τα φτερά σου σαν άγγελος. Σε αγαπώ πολύ. Όσο δεν φαντάζεσαι», επεσήμανε η Ελένη Πετρουλάκη.