CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα: Γυμνάζεται στο σπίτι της 3 μήνες αφού έγινε μαμά

Instagram.com/foureira

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελένη Φουρέιρα κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το «σπουδαιότερο επίτευγμά» της, όπως αποκάλεσε τον γιο που απέκτησε με τον Alberto Botía στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον τοκετό στο Instagram. 3 μήνες μετά, η Ελένη Φουρέιρα ζει μία νέα καθημερινότητα μαζί του. Μία καθημερινότητα από την οποία ωστόσο, δεν λείπει η γυμναστική.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη ανακοινώσει το comeback της στη σκηνή. Προετοιμάζεται για την περιοδεία της με τίτλο Reborn, που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που πραγματοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκινά στις 27 Μαΐου από την Αθήνα. Με λιγότερο από έναν μήνα στη διάθεσή της για να ανέβει ξανά στη σκηνή, η τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για τη σκηνική της παρουσία, επιδίδεται σε εντατική γυμναστική.

«Προετοιμάζομαι», έγραψε στα αγγλικά σε Instagram Story που ανάρτησε την Τετάρτη, 3 Μαΐου η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια στο video που θα δεις, γυμνάζεται στο γυμναστήριο του σπιτιού της φορώντας κολάν και crop top και σηκώνοντας βάρη. Ξεκάθαρα ανυπομονεί να ξαναβρεθεί στη σκηνή.

Πριν από λίγους μήνες, η ανυπομονησία της αφορούσε μόνο το πρωτόγνωρο κομμάτι της μητρότητας. Η φαντασία της έτρεχε μπροστά στα χρόνια και φανταζόταν τον γιο της και όλα όσα θα έκανε εκείνος στη ζωή του. Όπως έλεγε όταν φωτογραφήθηκε εγκυμονούσα για τη Vogue, αισθανόταν ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα.

«Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι», είχε εξομολογηθεί η Ελένη Φουρέιρα.

Σε άλλο σημείο εκείνης της συνέντευξης, η Ελένη Φουρέρια είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες που είχε περάσει μέχρι να μείνει έγκυος. «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω κι άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα», εξηγούσε.

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκαθάριζε ότι η δουλειά της παραμένει «η μεγάλη μου καψούρα», όπως έλεγε. Γι’ αυτό και η ανυπομονησία της να επιστρέψει στη σκηνή και το τραγούδι δεν εκπλήσσει κανέναν. Πλέον όμως φροντίζει η «καψούρα» της να ισορροπεί και με τους άλλους τομείς της ζωής της. «Ήταν μια περίοδος μεγάλης ενδοσκόπησης για μένα. Γύρισα στον εαυτό μου και είπα: “Κοίταξε να δεις. Δεν μπορείς να ζεις μόνο για τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να ψάχνεις την ευτυχία μόνο σε ένα πράγμα”», έλεγε η Ελένη Φουρέιρα.

«Άρχισα έτσι να εξισορροπώ τη ζωή μου και εκτός δουλειάς, η οποία παραμένει η μεγάλη μου καψούρα, αλλά κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να δώσω ενέργεια και στην προσωπική μου ζωή. Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Και μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις ήρθε και αυτό το μωρό», σημείωνε χαρακτηριστικά.