ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ελένη Μενεγάκη: “Γιατί να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει;”

Instagram/Elenimenegaki

Για μία ακόμα χρονιά η Ελένη Μενεγάκη συμμετέχει στην Καμπάνια Ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού μαζί με τον Δούκα Ζατζηδούκα. Με αυτή την αφορμή και λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό για μία ακόμα χρονιά με την εκπομπή «Ελένη» μίλησε στο περιοδικό Gala όπου κλήθηκε να κάνει τον απολογισμό της ζωής της.

«Υπάρχει κάτι που σας έχει λείψει στη ζωή σας;» ερωτήθηκε η παρουσιάστρια. Και απάντησε σύμφωνα με τη φιλοσοφία της ζωής της που δεν είναι  άλλη από την θετική σκέψη με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και το μέλλον της. «Υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει πως για δύο πράγματα δεν ωφελεί να κλαις: για όσα διορθώνονται και για όσα δεν διορθώνονται . Υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μου έλειψαν, όμως γιατί να κλαίω για ένα παρελθόν που δεν αλλάζει; Προτιμώ να απολαμβάνω το σήμερα και να ονειρεύομαι το μέλλον», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη και τη συγχαίρουμε για την απάντησή της.

Και πράγματι λίγο καιρό πριν κλείσει τα 49 της χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει το σήμερα που αποτελείται για εκείνη από μία μεγάλη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, έναν σύζυγο με τον οποίο δηλώνει δημόσια συχνά πυκνά ερωτευμένη και την αγάπη του κόσμου που ποτέ δεν στερείτε.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki