ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίζει τις κόρες της στoν ξενώνα του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα

Instagram/Elenimenegaki

Οι διακοπές συνεχίζονται για την Ελένη Μενεγάκη που μετά από λίγες εβδομάδες απουσίας από το Instagram έχει έρθει ξανά σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει επιστρέψει στον δικό της επίγειο παράδεισο, την Άνδρο και περνάει μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της στον τόπο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Η ίδια λατρεύει το χωριό όπου βρίσκεται ο ξενώνας του Μάκη της, τα Άχλα, την παραλία του, τους κύκνους αλλά και την καταπράσινη φύση του, και μοιράζεται ιστορίες από εκεί με τους τηλεθεατές της ουκ ολίγες φορές. Αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα ενσταντανέ από τον ξενώνα του Μάκη Παντζόπουλου, «Onar», με πρωταγωνίστριες τις τρεις κόρες της, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα οι οποίες φαντάζουν σαν μικρές νεράιδες μέσα στο δάσος.

 

«Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη στις καρδιές μας», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύοντας τη φωτογραφία τους τον Δεκαπενταύγουστο. Η ίδια την προηγουμένη είχε μοιραστεί μία δική της φωτογραφία από την Άνδρο με την οποία αποδεικνύει ότι οι καρτποσταλικές πόζες στον φακό είναι στο DNA της οικογένειάς της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Elenimenegaki