CELEBRITIES

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Instagram.com/helenapaparizouofficial

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου. Η τραγουδίστρια και coach του “The Voice” αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εκείνη και την έχουν πληγώσει, ενώ αποκάλυψε κι ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί στα σχολικά της χρόνια, το οποίο της δίδαξε πολλά για την κακοποίηση.

Η Έλενα Παπαρίζου σημείωσε ότι συνειδητά δεν διαβάζει πλέον δημοσιεύματα που την αφορούν καθώς στο παρελθόν διαπίστωνε ότι την επηρεάζουν σημαντικά. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα και για την υγεία μου. Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Η ίδια μίλησε για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, την γνωριμία τους αλλά και τον τρόπο που τη στηρίζει στις καλές και τις κακές της στιγμές. «Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, βγήκαμε και η ευγένειά του με κέρδισε. Είμαι λίγο κτητική αλλά είμαστε καλά. Εκείνος δεν με ζηλεύει καθόλου, εδώ με τον Σάκη φιληθήκαμε στο στόμα και είπε “α, τι ωραίο”, με εμπιστεύεται. Ο Ανδρέας είναι πολύ θετικό πλάσμα. Ας πούμε στην πρώτη καραντίνα, που ψιλομπήκα στην κατάθλιψη, ήθελα δηλαδή όλη την ώρα να κοιμάμαι, εκεί προσπαθούσε πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που στέκεται αλλιώς. Η δημοσιότητα δεν του αρέσει», σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Σε ό,τι αφορά την κατάθλιψη, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε ότι: «Πρώτα είμαστε άνθρωποι και επειδή υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω δεν κάνει κακό όποιος είναι έτοιμος να βγει και να πει ότι είναι νορμάλ και στον βασιλιά συμβαίνει. Ειδικά αν έχεις φύγει από έναν κακό κύκλο είναι ωραίο να το πεις».

Η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάματος, στο πλαίσιο του ελληνικού κύματος του κινήματος #MeToo. Όπως τόνισε η τραγουδίστρια η ίδια δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο σοβαρό περιστατικό παρενόχλησης.

«Στεναχωριέμαι απίστευτα, γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι αυτό το πράγμα. Ξεκίνησα από 17 χρόνων και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου είναι ότι με προστατεύουν», σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου. Στο πλαίσιο της απάντησής της έκανε και μία αποκάλυψη για τα σχολικά της χρόνια.

«Νομίζω ότι αυτό δεν παίζει ρόλο. Αν κάποιος έχει στο μυαλό του να κακοποιήσει κάποιον το έχει», σημείωσε για το αν ο χαρακτήρας της ή το γεγονός ότι βρισκόταν σε μακροχρόνιες σχέσεις ήταν αυτό που την προστάτεψε. «Δυσκολεύεται και ασχημαίνει πάρα πολύ η ζωή των ανθρώπων που έχουν βιώσει την κακοποίηση. Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, τη συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών», σημείωσε η Έλενα Παπαρίζου.