CELEBRITIES

Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν μπορώ να μπω πάλι στη διαδικασία για παιδί»

Instagram,com/elena_asimakopoulou

Στο κατάστημα υποδυμάτων που διαθέτει, υποδέχτηκε την κάμερα του “Happy Day” η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη, για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε για να είναι στην τηλεόραση ωστόσο δεν ευοδώθηκαν, για το ενδεχόμενο της συμμετοχής της σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Έκανα διάφορα ραντεβού φέτος και εκτός υποκριτικής. Μιλούσα για ένα show τραγουδιού που θα μπορούσα να συμμετέχω, αλλά δεν προχώρησε και από τις δυο πλευρές», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ίδια τόνισε ότι δεν θα βρισκόταν ξανά σε πάνελ εκπομπής. «Εκτός κι αν ήταν κάτι διαφορετικό. Αν είχα μια δική μου στήλη και μπορούσε να το διαχειριστώ όπως θέλω εγώ»», είπε η ηθοποιός που το 2015 συμμετείχε στην εκπομπή “Namaste” του Epsilon.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, έγινε ζευγάρι με τον πρώην ποδοσφαιριστή Bruno Cirillo το 2007. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς στη Μύκονο. Εκείνος την είδε και ζήτησε από κοινούς τους φίλους να τους συστήσουν. Και μπορεί από εκείνο το βράδυ να μη χωρίστηκαν ποτέ όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια στο περιοδικό DownTown αλλά η σχέση τους είχε και δύσκολες στιγμές.

Η ηθοποιός μίλησε γι’ αυτές τις στιγμές στην κάμερα του Happy Day. Όπως είπε το μεταβατικό στάδιο μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Bruno Cirilo τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα. «Περάσαμε πολύ δύσκολα τη μεταβατική φάση του Bruno, όταν σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δεν προετοίμασε το έδαφος, ούτε τα επαγγελματικά του ούτε το ψυχολογικό του κομμάτι. Έβλεπες έναν άνθρωπο πολύ ενεργό να είναι ξαφνικά σε μια αδράνεια. Αυτό λίγο τον τσάκισε. Έκανε πολλά χρόνια να συνέλθει. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πιο καλά σε όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του Μαρία Ροζάρια τον Δεκέμβριο του 2010. Η 10χρονη κόρη της εξακολουθεί μέχρι σήμερα να της ζητά ένα αδελφάκι όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός στη συνέντευξή της. Ωστόσο, οι τρεις αποβολές που έζησε στο παρελθόν, είναι για την Έλενα Ασημακοπούλου ο λόγος που δεν μπαίνει ξανά στην διαδικασία της προσπάθειας να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

«Προσπαθήσαμε αρκετά, δεν μας βγήκε. Ήρθε κι έφυγε και ξαναήρθε και ξαναέφυγε. Δεν μπορώ να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ίδια έχει συζητήσει ανοιχτά τις αποβολές της με την κόρη της. «Τις πρώτες δύο φορές δεν της το είπα. Την τρίτη επειδή ήταν και προχωρημένη η εγκυμοσύνη της το είχα πει επειδή το περίμενε. Της είπα συνέβη αυτό κι αυτό και δεν θέλει η μαμά να μπει ξανά σε αυτή τη διαδικασία, επειδή είναι ψυχοφθόρο και σωματικά και ψυχολογικά. Τα ξέρει όλα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Ήταν τρομερά επώδυνες, μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω πως δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η Μαρία μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα και τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει στην κόρη μου», είχε πει στο «Έλα Χαμογέλα» του Open για εκείνη την περίοδο η ηθοποιός.

«Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στην Μαρία. Πως αυτό που της είπα, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο ώστε να δω πως θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί», πρόσθετε.