ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019: Ποιοι διάσημοι μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι δεν τα κατάφεραν

NDP Photo Agency

Με την ενσωμάτωση στο 99,86% ξέρουμε πια ποιοι υποψήφιοι είναι οι πρώτοι σε σταυρούς σε κάθε κόμμα και τελικά καταφέρνουν να εξασφαλίσουν μία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Κάποιοι μπαίνουν και κάποιοι μένουν εκτός. Πέρα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη, στη μάχη του σταυρού ρίχτηκαν και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του αθλητικού και του δημοσιογραφικού χώρου. Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου δεν είναι λίγοι που αλλάζουν καριέρα.

Διάβασε ακόμα: O Αλέξης Γεωργούλης χοροπηδά έξω από το Ευρωκοινοβούλιο και οι followers εξεγείρονται

Εκλέχθηκαν

Κατάφεραν να εκλεγούν η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ, η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25. Στην Α’ Πειραιώς την τελευταία έδρα που πήρε η Νέα Δημοκρατία την κέρδισε η Νόνη Δούνια.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, υποψήφιος της ΝΔ στην Α’ Αθηνών επίσης μπαίνει στη Βουλή όπως μπαίνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που κατέβηκε στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Μένουν εκτός

Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να μπουν στη Βουλή ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, που ήταν υποψήφιος με τη ΜέΡΑ25, ο ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας με τη ΝΔ, ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου με τη ΝΔ, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ, η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου κι αυτή με το ΚΙΝΑΛ, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος με το ΚΚΕ, η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού με το ΚΚΕ, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή και ο προπονητής και παίκτης μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου με τη Χρυσή Αυγή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency