ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Δούκισσα Νομικού: Το ταξίδι της στο Παρίσι και ο γιος της που της λείπει

Instagram/Dutchesss_

Στην πόλη του Φωτός βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους η Δούκισσα Νομικού και το απολαμβάνει. Η νέα μαμά επέστρεψε στην δουλειά με όρεξη εδώ και λίγο καιρό και το ταξίδι της στην πόλη που οι περισσσότερες γυναίκες λατρεύουν ήταν σίγουρα για εκείνη η καλύτερη δυνατή επαγγελματική υποχρέωση.

Instagram/Dutchesss_

 

Η Δούκισσα Νομικού θα συμμετέχει στο  Le Défilé L’ Oréal Paris -συνεργάζεται με τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών-, στο πλαίσιο του οποίου διάσημα μοντέλα θα περπατήσουν σε μία ειδική πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα φορώντας δημιουργίες 12 διαφορετικών διάσημων σχεδιαστών (Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, Sonia Rykiel). Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η ίδια έχει χαρακτηρίσει αυτή την επίδειξη μόδας, ως όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι της σε Insta Stories συμπεριλαμβανομένου του εντελώς γαλλικού πρωινού που πήρε με κρουασάν και καφέ, αλλά και τα παρασκήνια από την προετοιμασία των μοντέλων για το show του οίκου Elie Saab.

Instagram/Dutchesss_

Instagram/Dutchesss_

 

Ωστόσο, όσα κι αν είναι τα χιλιόμετρα που την χωρίζουν από τον γιο της, ο ρόλος της ως μητέρας είναι ο πιο σημαντικός της ζωής της και δεν τον ξεχνά ούτε μπροστά στο μεγάλο όνειρο ζωής της. Έτσι η Δούκισσα μοιράστηκε και ένα ακόμα στιγμιότυπο τη φωτογραφία που έλαβε από τις γιαγιάδες του μικρού Σάββα με το άδειο πιάτο του για να πει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο γιος της της λείπει ήδη.

Instagram/Dutchesss_

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Dutchesss_