ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Instagram/Dutchesss_

Ανάμεσα σε γνωστά πρόσωπα της L'Oreal όπως η Eva Longoria και η Andie McDowell βρέθηκε στο Παρίσι και στην διασημότερη μάλλον Εβδομάδα Μόδας του κόσμου η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια περπάτησε στο Le Défilé L' Oréal Paris την Κυριακή και φρόντισε να μοιραστεί όλα τα backstage στιγμιότυπα πριν και μετά την πασαρέλα.Όσο για την πασαρέλα αυτή καθεαυτή, ήταν μια εντυπωσιακή πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα.

APimages

 

Η L’ Oreal Make Up μετέδιδε το show live μέσω Instagram και δεν αργήσαμε να ξεχωρίσουμε την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού να στέλνει φιλιά στο κοινό που παρακολουθούσε αλλά και το έντονο βλέμμα της στον φακό.

Instagram/lorealmakeup

Instagram/lorealmakeup

 

Instagram/lorealmakeup

 

Πριν και μετά το show η Δούκισσα μας έδειξε τις τελευταίες πινελιές στο look της, αλλά και στιγμές από το βαν που τη μετέφερε μαζί με τις υπόλοιπες εκπροσώπους της L’ Oreal Paris από και προς την πασαρέλα. Στα στιγμιότυπα τα οποία η Δούκισσα έβγαλε, καθισμένη δίπλα σχεδόν στην Andie McDowell, βλέπεις καθαρά την Eva Longoria στο παράθυρο του van από όπου κοίταζε τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Instagram/Dutchesss_

Instagram/Dutchesss_

 

Η ίδια είχε χαρακτηρίσει αυτή τη στιγμή στη ζωή της «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Τα μοντέλα που συμμετείχαν στο show φόρεσαν δημιουργίες από τη σεζόν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του ’18 – ’19.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Dutchesss_