CELEBRITIES

Δώρα Παντέλη: Η 2η πρόβα νυφικού on camera και οι λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό της γάμο

Instagram/dora_panteli_

Η Δώρα Παντέλη την Παρασκευή 25 Ιουλίου έφερε στον κόσμο τον γιο της, που θα τον ονομάσει Pete, και από τότε, απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα με τον σύζυγό της, John.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δώρα Παντέλη είχε μιλήσει για το άγχος της σχετικά με τη μητρότητα. «Έχω ανησυχία για το τι μανούλα θα είμαι. Είναι δύσκολα διαχειρίσιμο, ειδικά όταν θες να συνεχίσεις να κάνεις και τη δουλειά σου. Ονειρευόμουν τη ζωή μου μόνη μου, δεν είχα σκεφτεί ότι θα κλειστώ κάπου. Τώρα στενεύουν τα περιθώρια, πρώτο καλοκαίρι χωρίς διακοπές κλπ, αλλά έρχεται πάλι το θέμα του συντρόφου. Είναι πολύ υποστηρικτικός, βοηθάει πάρα πολύ και το χρειάζομαι αυτό», είχε αναφέρει η αθλητικογράφος ανάμεσα σε άλλα.

Σήμερα, Τρίτη 17/3, στην ίδια εκπομπή, η Δώρα Παντέλη κάνει την 2η πρόβα νυφικού, έχοντας μαζί της την κάμερα της εκπομπής Happy Day, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες για τον θρησκευτικό της γάμο, αλλά και την βάπτιση του γιου της, ο οποίος τώρα είναι 6,5 μηνών.

Σχετικά με το πότε θα γίνει ο γάμος η Δώρα Παντέλη απάντησε: «Έχουμε πει 25 Ιουλίου, η βάφτιση θα γίνει πιο μετά, θα γίνει στο νησί μας, στην Πάρο. Θα είναι ανοιχτός γάμος, έχουμε πολλούς συγγενείς από το εξωτερικό κυρίως, από τον Καναδά, συγγενείς που είναι εδώ στην Ελλάδα, θα είναι πολύς κόσμος γι’ αυτό έχω αγχωθεί. Ο γάμος θα γίνει στην Βουλιαγμένη. H Φανερωμένη, είναι η πιο όμορφη εκκλησία για μένα».

Ενώ για τα χρώματα που θα επιλέξουν για τον στολισμό η αθλητικογράφος επισήμανε: «Ο άντρας μου αγαπά πάρα πολύ την Ελλάδα, οπότε από την αρχή λέγαμε ότι θέλουμε ο γάμος μας να θυμίζει Ελλάδα, γιατί θα έρθουν τόσοι συγγενείς από τον Καναδά. Θα έχουμε μέσα το στοιχείο της ελιάς. Το λαδί θα κυριαρχήσει μαζί με το κρεμ».

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρόβα νυφικού, ενώ παράλληλα η Δώρα Παντέλη αποκάλυψε ότι θα έχει 2 παρανυφάκια, ενώ κουμπάροι θα είναι ο αγαπημένος φίλος του συζύγου της με τη δική του σύζυγο. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης την κάλεσε ο Νίκος Απέργης, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η αθλητικογράφος, θα τραγουδήσει στον γάμο της.