CELEBRITIES

Διάσημοι που έκαναν απλούς, λιτούς κι απέριττους γάμους

@2022 Jonathan Short/Invision/AP

Το 2022 πολλοί διάσημοι έχουν παντρευτεί χωρίς τους γάμους υπερπαραγωγή που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν με τις πολυήμερες φιέστες και τα αναρρίθμητα outfit που άλλαζαν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Όχι ότι δεν συμβαίνουν κι αυτά, αλλά κάπως αυτή η απλότητα με την οποία παντρεύτηκαν πρόσφατα η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck στο Las Vegas, μας έκανε να θυμηθούμε ποιοι άλλοι διάσημοι έκαναν απλούς, λιτούς κι απέριττους γάμους.

Υπάρχουν διάσημα ζευγάρια που δείχνουν ότι η ευτυχία τους είναι, αν γίνεται, να μην μάθει κανείς για τον γάμο τους. Αυτοί οι διάσημοι έκαναν λιτούς, low key γάμους και μπήκαν σε αυτή τη λίστα ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Διάσημοι που έκαναν λιτούς γάμους: Beyoncé και Jay – Z

Μπορεί να μην το περίμενες από δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, αλλά η Beyoncé και ο Jay- Z, παντρεύτηκαν το 2008 σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του διαμερίσματος όπου ζούσαν στην Tribeca. Παντρεύτηκαν στις 4/4 για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους αριθμό και έκτοτε έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την Blue Ivy και τα δίδυμα Rumi και Sir. Η σπάνια φωτογραφία του γάμου τους, δημοσιεύτηκε από τη μητέρα της τραγουδίστριας για την 9η επέτειο του γάμου του ζευγαριού.

Jessica Alba- Cash Warren

Το 2008 η ηθοποιός και εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Jessica Alba, παντρεύτηκε τον παραγωγό σύντροφό της, Cash Warren, φορώντας ένα μάξι φόρεμα στο δικαστήριο του Beverly Hills. Το ζευγάρι ποτέ δεν σκεφτόταν να παντρευτεί, αλλά το αποφάσισε αυθόρμητα όταν η Jessica Alba ήταν 9 μηνών έγκυος στο πρώτο παιδί τους. Ακολούθησαν 2 ακόμα παιδιά και 12 ευτυχισμένα χρόνια.

Διάσημοι που έκαναν λιτούς γάμους: Isla Fisher – Sacha Baron Cohen

διάσημοι που έκαναν λιτούς γάμους @2022 Rick Rycroft, Pool/AP Images

9 χρόνια αφού γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι στο Sydney οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να παντρευτούν στο Παρίσι σε μία πολύ κλειστή και ιδιωτική τελετή. Είχαν μόνο 6 καλεσμένους και ο πατέρας του Cohen αναγκάστηκε να βάλει τον δικό του πατέρα να προσποιηθεί ότι ήταν ένας chef που γιόρταζε τα γενέθλιά του εκεί για να αποπροσανατολίσει τους paparazzi. Δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφίες από την τελετή.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω μία όμορφη τελετή που θα γιόρταζα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Κι όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, το να το κρατήσεις ιδιωτικό και να το κάνεις να συμβεί χωρίς να είναι αλήθεια ορατό, είναι κάτι πολύ δύσκολο», είχε πει η Isla Fisher στο περιοδικό Allure για τον γάμο της.

 

David Harbour – Lily Allen

Ο ηθοποιός της σειράς Stranger Things και η τραγουδίστρια Lily Allen παντρεύτηκαν το 2020 στο Las Vegas. Την τελετή πραγματοποίησε ένας μίμος του Elvis Presley και το ζευγάρι το γιόρτασε με ένα γεύμα στο In- N- Out. Τα πειστήρια της λιτής τελετής τους βρίσκονται στο Instagram.

Διάσημοι που έκαναν λιτούς γάμους: Kristen Bell – Dax Shepard

142 δολάρια ξόδεψαν για τον γάμο τους η Kristen Bell και ο Dax Shepard. Σε αυτά περιλαμβανόταν και η βενζίνη που τους χρειάστηκε για να οδηγήσουν μέχρι το δικαστήριο του Beverly Hills για τον πολιτικό γάμο τους. Το δικαστήριο τους έκανε επίσης δώρο μία τούρτα που έγραφε «Ο χειρότερος γάμος του κόσμου». Ήταν χιούμορ ή όχι; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Keira Knightley – James Righton

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images

«Δεν είμαστε οι τύποι των μεγάλων ανοιχτών γάμων», είπε η Keira Knightley στο Marie Claire λίγο καιρό πριν αποφασίσουν να «κλεφτούν» με τον μουσικό του συγκροτήματος Klaxons. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Mazan, ενός μικρού χωριού της Γαλλίας με λίγους, εκλεκτούς καλεσμένους να βρίσκονται στο πλευρό τους.