CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: Οι απροσδόκητες δουλειές, η εσωστρέφεια και η ουσιαστική αγάπη που δεν είχε νιώσει

PAPADAKIS PRESS/ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στη Μαρία Μπακοδήμου και την εκπομπή Γεια σου, μίλησε η Δέσποινα Βανδή το περασμένο σαββατοκύριακο. Η Δέσποινα Βανδή με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωνε ως παιδί στην Καβάλα, στις δουλειές που έκανε για να μπορέσει να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά, αλλά και στην αγάπη που δεν βίωσε όπως θα ήθελε μέχρι τώρα στη ζωή της. Η αγάπη, η ουσιαστική, έχει έρθει πλέον και η Δέσποινα Βανδή τη ζει και την απολαμβάνει όσο καλύτερα μπορεί.

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον. Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε spa και εκεί φορώντας πετσέτες στο σώμα και τα μαλλιά τους, μίλησαν για όλα.

Από τις οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει η οικογένειά της που έκαναν τη Δέσποινα Βανδή να εργαστεί σε διάφορα πόστα πριν ακόμα ξεκινήσει να τραγουδά, τα παιδικά χρόνια στην Καβάλα, αλλά και την αγάπη που βιώνει σήμερα ουσιαστικά, η Δέσποινα Βανδή απάντησε κάθε ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Ήμουν εσωστρεφές παιδί, ντροπαλό πολύ. Χωρίς πολλές φιλίες γιατί ήμουν σχολείο και σπίτι. Δεν με άφηναν πολύ να παίζω, ήταν αυστηρό το περιβάλλον. Γεννήθηκα στη Γερμανία, έφυγα 6 ετών. Θυμάμαι κάποια πράγματα στη γειτονιά που έπαιζα. Πήγα πριν απο κάποια χρόνια με τη μαμά μου και την αδερφή μου. Συγκινητικό ήταν γιατί είχα πολλές αναμνήσεις. Και στην Καβάλα που ζούσα δεν ήμουν παιδί που έβγαινα. Είχα καλές σχέσεις αλλά θα με περιέγραφα ως παιδί πάρα πολύ ντροπαλό, που δεν προσπαθούσε να διεκδικήσει τον χώρο του πουθενά», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή για την παιδική της ηλικία.

«Όλο αυτό απελευθερώθηκε και άρχισε να γίνεται ανάγκη στα φοιτητικά μου χρόνια», τόνισε η τραγουδίστρια. Η Δέσποινα Βανδή τότε ήταν που ξεκίνησε επίσης να τραγουδά. Πριν από αυτό, είχαν προηγηθεί άλλες δουλειές. Μεταξύ άλλων είχε εργαστεί ως πωλήτρια σε οίκο νυφικών και ως σερβιτόρα, όπως είπε στην καλή της φίλη, Μαρία Μπακοδήμου.

«Όλες μου οι δουλειές είχαν να κάνουν με το να βοηθήσω οικονομικά τον πατέρα μου, να απαλλαγούν από μένα που ήμουν το τρίτο παιδί, από τις σπουδές μου και για να μπορώ να καλύπτω όλα μου τα έξοδα μόνη μου», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή. Η ίδια εξήγησε ότι δεν πίστευε ότι θα έμενε στο τραγούδι, αν δεν προέκυπτε τότε στα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής της μία εξέλιξη, όπως ένας δίσκος. Προέκυψε και η ίδια έκτοτε διαγράφει μία πλούσια καριέρα.

«Έχω πολύ έντονη φόρτιση όταν πηγαίνω στην Καβάλα. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατή. Ήταν όλα αλλιώς τότε, βλέπω τον εαυτό μου σε διάφορες γωνιές και γειτονιές, με βλέπω με όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα τότε. Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω ότι μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Η συζήτηση πέρασε έπειτα στο κεφάλαιο «σχέσεις» και «αγάπη». Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε ότι έχει αισθανθεί προδοσία σε σχέσεις της. «Δεν με σταματάει αυτό από το να αγαπώ. Δεν με τσιγκουνεύει αυτό καθόλου στο δέσιμό μου μετά, το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Έχω νιώσει εξαπατημένη και προδομένη, αλλά δεν με σταματά αυτό από το να συνεχίζω να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Μπακοδήμου τη ρώτησε αν έχει νιώσει αγάπη στη ζωή της. «Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου», σημείωσε η τραγουδίστρια. «Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη», πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.