CELEBRITIES

Brooklyn Beckham – Nicola Peltz: Μήνυση στους διοργανωτές του γάμου τους. Τι συνέβη;

Instagram.com/nicolaannepeltz

Από τα νυφικά και τις γαμήλιες τούρτες έφτασαν στις μηνύσεις ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, αλλά οι λεπτομέρειες του γαμήλιου δράματός τους, συνεχίζουν να αποκαλύπτονται μέχρι σήμερα.

8 μήνες μετά τη γαμήλια τελετή, που σηματοδότησε την ένωση της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham με τα δεσμά του γάμου, ο πατέρας της νύφης, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Nelson Peltz, μήνυσε δύο από τους διοργανωτές γάμου του ζευγαριού. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή έπαυλη των Peltz.

Σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του US Weekly, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται στη μήνυσή του, που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, ότι οι διοργανώτριες events Nicole Braghin και Arianna Grijalba, αρνήθηκαν να επιστρέψουν προκαταβολή ύψους 159 χιλιάδων δολαρίων που τους είχε πληρώσει. Η μήνυση αναφέρει ότι οι δυο γυναίκες πρότειναν στην οικογένεια Peltz να απευθυνθεί σε άλλους διοργανωτές, μετά από 9 ημέρες εργασίας τους για τη σημαντική εκδήλωση.

Η οικογένεια της Nicola Peltz περνά στην επίθεση

Οι συνιδρύτριες της εταιρείας Plan Design Events, ήταν οι δεύτερες από τις τρεις ομάδες διοργανωτών που δούλεψαν για τον γάμο της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham. Σύμφωνα με τη μήνυση, οι Nicole Braghin και Arianna Grijalba υπερέβαλαν ως προς τις ικανότητές τους «σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπειρία, την ειδίκευση και την δυνατότητα να διοργανώσουν τον γάμο». Όπως αναφέρουν τα έγγραφα η διασημότητα των Brooklyn Beckham και Nicola Peltz, όπως επίσης και «η αναμενόμενη προσέλευση πολλών υψηλών καλεσμένων», απαιτούσε αριστεία από τους διοργανωτές.

Σύμφωνα με τον Nelson Peltz οι δύο γυναίκες είχαν χάσει meetings όσο δούλευαν με την οικογένεια Peltz και είχαν «αναφερθεί στη χρήση αλκόολ και πιθανώς στην κατάχρηση» ως μέσο για να ξεπεράσουν το στρες τους για την εκδήλωση. Σε μία περίπτωση, όπως αναφέρει η μήνυση, η Braghin είπε στον Brooklyn Beckham, τη Nicola Peltz και τη μητέρα της, Claudia, ότι χρειαζόταν tequila γιατί το «κεφάλι (της) πήγαινε να εκραγεί».

«Η οικογένεια Peltz τούς παρουσίασε την ευκαρία που έρχεται μία φορά στη ζωή τους, να συνδέσουν τα ονόματά τους με τον γάμο δύο παγκοσμίως γνωστών celebrities, που σίγουρα θα απογείωναν τη φήμη της Plan Design Events στη σφαίρα της διασημότητας. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, φάνηκε πως η εταιρεία το είδε σαν ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον Nelson Peltz παρουσιάζοντας εσκεμμένα λάθη ως προς την εμπειρία, την ειδίκευση και την ικανότητα να οργανώσουν την εκδήλωση τόσο στην ιστοσελίδα της όσο και διά ζωσης», αναφέρει η μήνυση.

H αντι- μήνυση των διοργανωτριών

Η πλευρά των διοργανωτριών του γάμου απάντησε με δική της μήνυση απέναντι στις κατηγορίες. Οι διοργανώτριες γάμου, οι οποίες φημολογείται ότι προσλήφθηκαν 6 εβδομάδες πριν τον γάμο, ζητούν 55 χιλιάδες δολάρια ως αποζημίωση και κατηγορούν την οικογένεια Peltz ότι είχε παράλλογες απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής και ότι είχε δυσκολία στην επικοινωνία.

Σύμφωνα με τη δική τους πλευρά τα μέλη της οικογένειας Peltz ανησυχούσαν ότι η μητέρα του Brooklyn, Victoria Beckham θα μάθαινε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στην διοργάνωση. «Τόσο η Claudia όσο και η Nicola επέμεναν η Victoria Beckham να μην μάθει για οποιοδήποτε λάθος συνέβαινε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του event, συμπεριλαμβανομένων των λαθών στη λίστα των καλεσμένων». Η μητέρα της νύφης είχε επιπλέον προειδοποιήσει τις διοργανώτριες να μην ενημερώσουν τη Victoria για το κόστος της κόμμωσης και του μακιγιάζ της Nicola για τον γάμο, γιατί κάτι τέτοιο «θα τη σκότωνε και θα την εξόργιζε».

Στη μήνυσή τους αναφέρονται σε αγενή μηνύματα που τους είχε στείλει η Nicola Peltz όπως ένα που έγραφε: «Δεν ζήτησα αυτό. Ζήτησα τη λίστα των καλεσμένων. Καλεσμένων. Όχι RSVP. Είσαι ικανή να μου τη στείλεις;».

Εκπρόσωπος Τύπου του Nelson Peltz είπε στη Daily Mail ότι η μήνυση που κατατέθηκε από τις διοργανώτριες είναι «γεμάτη ανακρίβειες» και «αβάσιμους» ισχυρισμούς.

Οι φήμες για την κακή σχέση της Nicola Peltz με τη μητέρα του Brooklyn Beckham, Victoria

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2020, μετά από λιγότερο από έναν χρόνο σχέσης. Η Nicola Peltz δεν είχε φορέσει νυφικό της Victoria Beckham στην τελετή, πράγμα που είχε πυροδοτήσει φήμες σχετικά με μία τεταμένη σχέση μεταξύ της ίδιας και της πεθεράς της. Η Nicola Peltz είχε μιλήσει για το ζήτημα στο Variety τον Αύγουστο του 2022.

«Θα το φορούσα και σίγουρα το ήθελα, αλλά μετά λίγους μήνες πριν τον γάμο η Victoria συνειδητοποίησε ότι το ατελιέ της δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε μετά έπρεπε να διαλέξω άλλο νυφικό. Δεν είπε ότι δεν μπορώ να το φορέσω, ούτε εγώ είπα ότι δεν ήθελα να το φορέσω», είχε εξηγήσει η Nicola Peltz.

«Πάντα θα βρίσκουν κάτι να σε ρίξουν», είχε σχολιάσει ο Brooklyn Beckham στην ίδια συνέντευξη. «Αλλά όλοι τα πάνε καλά μεταξύ τους, πράγμα που είναι καλό», συμπλήρωνε.

Το σχόλιο του πρώτου διοργανωτή του γάμου

Ο πρώτος διοργανωτής γάμου που είχε προσλάβει το ζευγάρι, Preston Baiey μίλησε στην Page Six και τόνισε ότι «έχω τα καλύτερα να πω για τους Peltz και τη Nicola». Όπως σημείωσε ο ίδιος παραιτήθηκε από τη διοργάνωση λόγω πολλών υποχρεώσεων.