CELEBRITIES

Αυτοί οι διάσημοι έχουν δώσει περίεργες συμβουλές για το πώς πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί

Είναι αστέρες παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι μας έχουν αφήσει πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό χάρη στο ταλέντο, την ομορφιά τους αλλά την εκκεντρικότητά τους. Εξίσου έκπληξη έχουν προκαλέσει κατά καιρούς και οι ατάκες που έχουν αμολήσει  πει για διάφορα θέματα που αφορούν στην προσωπική τους ζωή και τη ζωή γενικότερα. Ειδικά για την ανατροφή των παιδιών, οι παρακάτω διάσημοι γονείς έχουν δώσει ρέστα, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι καλό ή κακό. Ας πούμε ότι απλά προκαλούν μικρή ή μεγάλη έκπληξη.

Μην κρατάτε τίποτα κρυφό από τα παιδιά σας

Brad Pitt

Όταν ήταν ακόμα ζευγάρι με την Angelina, ο Brad είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ως γονείς δεν κρύβουν τίποτα από τα παιδιά τους. “Στην οικογένειά μας δεν μένει τίποτα κρυφό” έχει δηλώσει, το οποίο ωστόσο σηκώνει συζήτηση ειδικά αν τα παιδάκια είναι μικρά και τα μυστικά μεγάλα. 

Κυκλοφορήστε γυμνοί μπροστά στα παιδιά σας

Christina Aguilera

Η Christina είναι μία μαμά απελευθερωμένη, η οποία όχι μόνο συμβουλεύει τους γονείς ν’ αλλάζουν ρούχα μπροστά στα παιδιά τους, αλλά να κυκλοφορούν γυμνοί μέσα στο σπίτι, ώστε τα μικρά να απενοχοποιήσουν και να μην νιώθουν ντροπή για τη σεξουαλικότητά τους. “Το περίεργο είναι να ντρέπεσαι”, έχει πει η τραγουδίστρια, η οποία έχει αποκαλύψει πως κάθε Κυριακή στο σπίτι τους δεν φοράει κανείς ρούχα.

Ενθαρρύνετέ τα να πειραματιστούν

Pamela Anderson

Την ώρα που για τους πιο πολλούς γονείς το να δοκιμάζουν τα παιδιά τους ναρκωτικά είναι ένα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ σενάριο, η Pamela δίνει μία άλλη διάσταση στο θέμα δηλώνοντας πως τόσο εκείνη όσο κι ο μπαμπάς των παιδιών της, ο περίφημος Tommy Lee όχι μόνο δεν θα είχαν πρόβλημα, αλλά μην σου πω πως θα ‘θελαν κιόλας οι γιοι της να πειραματιστούν με τις ουσίες. “Θέλουμε να κάνουν ασφαλές σεξ, να πιουν και να πειραματιστούν με ουσίες αλλά με μέτρο, να βρουν την αληθινή αγάπη”. Τι να πεις.

Κάντε όλοι μαζί μπάνιο

Gwyneth Paltrow

Καμία έκπληξη φαντάζομαι δεν προκαλεί το να συμβουλεύει μία μαμά τις άλλες μαμάδες να κάνουν μπανάκι μαζί με το μωρό τους. Η Gwyneth όμως δεν εννοούσε ακριβώς αυτό, αφού τα δικά της τα παιδιά ήταν 5 κι 7 χρονών αντίστοιχα όταν έκανε τη δήλωση πως μπαίνουν στη μπανιέρα οικογενειακώς και το συστήνει ανεπιφύλακτα. Τι να σας πω, εμείς δεν χωράγαμε στο σπίτι, και να θέλαμε δηλαδή.

Μάθετε στο παιδί σας την τουαλέτα από μωρό

Gisele Bundchen

Ο μικρός Benjamin ήταν δεν ήταν 6 μηνών όταν η μαμά του η Gisele του έβγαλε την πάνα και τον πήγε στην τουαλέτα για να κάνει πιπί του, όπου και περίμενε υπομονετικά πάνω από τη λεκάνη, μέχρι να έρθει στο παιδί να κάνει την ανάγκη του. “Δώστε του 5 λεπτά και θα γίνει” έχει συμβουλεύσει σε συνέντευξή της η διάσημη μαμά, η οποία πρέπει να το είχε μεγάλο άγχος αυτό με την τουαλέτα. Εμείς θα συστήνουμε να μην κάνεις του κεφαλιού σου (ή της Gisele) και να συμβουλευτείς το γιατρό επί του θέματος. 

Να είστε όσο πιο αυστηροί γονείς μπορείτε

Madonna

Άτομα του περιβάλλοντος της βασίλισσας της ποπ έχουν καρφώσει κατά καιρούς πως σαν μαμά είναι Κέρβερος και θέλει να ελέγχει τα πάντα. Μην την βλέπεις έτσι απελευθερωμένη, η Madonna δεν χαρίζεται στα παιδιά της. Κομμένη η τηλεόραση, οι εφημερίδες, τα περιοδικά, τα γλυκά μεταξύ άλλων, σωστή διατροφή, γυμναστική και πειθαρχία, ούτε σε στρατόπεδο να ζούσε η Λούρδη και κάπως έτσι κατανοείς γιατί ο Ρόκο ζήτησε να μείνει με τον μπαμπά του.