CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της. Η τούρτα και το θέμα του πάρτι

Instagram.com/athinao1konomakou

Πριν από 5 χρόνια, στις 14 Μαρτίου 2018, η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για πρώτη φορά μαμά. Ο γιος της, Μάξιμος, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό τα ξημερώματα της 14ης Μαρτίου και άλλαξε την καθημερινότητα της ηθοποιού και επιχειρηματία και του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου. Έκτοτε, στην οικογένειά τους έχει προστεθεί ένα ακόμα μέλος, η κόρη τους Σιένα, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021.

Ο μικρός Μάξιμος είναι πλέον ο Super Μάξιμος, που γιόρτασε τα 5α του γενέθλια σε ένα πάρτι με θέμα τον αγαπημένο ήρωα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και κινουμένων σχεδίων των παιδιών, Super Mario. Η μητέρα του, Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε ανήμερα των γενεθλίων του παιδιού, φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι για να γιορτάσει και δημόσια, μέσω Instagram τη σημαντική αυτή ημέρα.

«Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου, Μαξιμάκο μου γλυκέ, άγγελέ μου, να σε χαιρόμαστε», έγραψε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου στη δημοσίευση που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του γιου της.

«Σ’ αγαπάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου. Στις φωτογραφίες, ο Μάξιμος Μιχόπουλος φοράει το αυτοκόλλητο Super Μάξιμος 5 στην πλάτη του, ποζάρει μπροστά στην εμπνευσμένη από το σύμπαν του Super Mario τούρτα του κι ανάμεσα στα παιδικά τραπέζια που είχαν στολιστεί με το ίδιο θέμα στον χώρο του Politia Tennis Club όπου φιλοξενήθηκε το παιδικό πάρτι. Σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται η μικρή του αδερφή, Σιένα να περπατά ενώ ο πατέρας της, Φίλιππος Μιχόπουλος τη φωτογραφίζει, αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου που ποζάρει χαμογελαστή για μία selfie φορώντας κι εκείνη το ειδικό αυτοκόλλητο.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μοιιραστεί μέσω Instagram Story την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, καθώς υπέστη ρήξη μινίσκου. Ωστόσο, όπως βλέπεις στο παραπάνω φωτογραφικό άλμπουμ, αυτό δεν την εμπόδισε να γιορτάσει με κάθε επισημότητα τα 5α γενέθλια του γιου της.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά», έλεγε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι αφού απέκτησε και την κόρη της η Αθηνά Οικονομάκου.

«Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ό,τι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια, τρομερή ανασφάλεια», συμπλήρωνε.

Τα δύο παιδιά της είχαν από την πρώτη στιγμή μία πολύ τρυφερή σχέση. «Τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη», εξηγούσε η Αθηνά Οικονομάκου πριν από 1 χρόνο στην ίδια συνέντευξη.

Η ενασχόληση της επιχειρηματία και ηθοποιού με τα παιδιά, δεν περιορίζεται στα δικά της παιδιά. Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου, ένωσε τις δυνάμεις της με την καμπάνια Ένα στα Πέντε, του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, «δανείζοντας» τη φωνή της σε μία από τις ηρωίδες της τρίτης ιστορίας κινουμένων σχεδίων της καμπάνιας με τίτλο: Το μυστικό της Νίκης 3: Η δύναμη της Βερονίκης.

Η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται για τη σειρά κινουμένων σχεδίων η Βιβλιοθηκάριος, η ηρωίδα που υπενθυμίζει στα παιδιά τον «Κανόνα του Εσωρούχου» και τα μαθαίνει απλά μέτρα αυτοπροστασίας.