CELEBRITIES

Αθηναΐς Νέγκα: Οι σπάνιες εικόνες με τις κόρες και τον σύζυγό της. Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε

Papadakis Press/Εξωτερικός Συνεργάτης

H Αθηναΐς Νέγκα χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τα social media. Εκφράζει την άποψή της γύρω από διάφορα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους ακολούθους της. Σπάνια όμως δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά, όμως, η ίδια έκανε την εξαίρεση. Αλλά ο λόγος που κρύβεται πίσω από την εξαίρεση, είναι πιο σημαντικός.

Η Αθηναΐς Νέγκα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την κυριακάτικη οικογενειακή βόλτα που έκανε μαζί με τις δυο κόρες της και τον σύζυγό της, Γιάννη.

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στιγμιότυπα από την κυριακάτικη, οικογενειακή της βόλτα

Το πρόγραμμα είχε παιδική ταινία στο σινεμά και η δημοσιογράφος βρήκε την αφορμή να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της #familymoments, τα οποία πλαισιώθηκαν από ένα βίντεο και μία φωτογραφία. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Αθηναΐς Νέγκα, φαίνεται ο σύζυγός της, Γιάννης, να κάνει πλάκα μέσα στο ασανσέρ.

Κάνοντας swipe προς τα αριστερά, βλέπεις μία οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν αρχίσει η ταινία. Η Αθηναΐς Νέγκα, οι δυο της κόρες και ο σύζυγός της ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό κρατώντας pop corn, nachos κι αναψυκτικά. Η σωστή έξοδος σε σινεμά, δηλαδή.

Τα στιγμιότυπα συνοδεύτηκαν από μία σημαντικότερη περιγραφή που φανερώνει τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, «2 ενήλικες, 2 παιδιά, μια ταινία κινουμένων σχεδίων στο σινεμά απόγευμα Κυριακής, 50 ευρώ. Μη φανταστείτε υπερβολές. 2 ποπ κορν, 1 νάτσος, 3 αναψυκτικά, ένα νερό. Κανονική αίθουσα προβολής. Πάρκινγκ (η μεγαλύτερη αλλά αναγκαία σπατάλη). Είναι, λοιπόν, δραματική η ακρίβεια και η Χριστουγεννιάτικη αισχροκέρδεια που έρχεται σε εορταστικά στολίδια κωμικοτραγική κτλ», ανέφερε στην αρχή της περιγραφής η Αθηναΐς Νέγκα.

«Όπου μπορούμε να αντισταθούμε ας αντισταθούμε αδέρφια γονείς, γιατί δεν μπορούμε παντού. Δεν μπορεί να είναι οικονομικός αφανισμός το να ξεσκάσεις ή να γιορτάσεις. Μην δίνετε λεφτά σε αηδίες που δεν θέλετε. Δώστε σε αηδίες που θέλετε,(..αυτή ήταν εν ολίγοις η εξήγηση γιατί ο τυχερός σύζυγος κοπανιέται στο ασανσέρ, απλά το έδεσα με πολιτικό μήνυμα για την ακρίβεια ώστε να φανούμε πιο πολιτικοποιημένοι κ όχι τίποτα αδαείς που δίνουν λεφτά στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις …)», κατέληξε η ίδια στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Η απόφασή της να κρατήσει μυστική τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει αποκτήσει δυο κόρες. Η μεγαλύτερη ήρθε στον κόσμο, όταν η ίδια ήταν μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Χάρη Ζαχαριά. Στις 24 Ιανουαρίου του 2018, απέκτησε τη δεύτερη κόρη της, τη μικρή Φοίβη, μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2017.

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πώς. Αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι. Γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν. Δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αθηναΐς Νέγκα μιλώντας για τον λόγο που αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μία κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά. Οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια.