CELEBRITIES

Αθηναΐς Νέγκα: Η ανάρτηση του χωρισμού της, που είχε προβλέψει από καιρό

instagram.com/athinaisnega

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσιεύει αρκετά συχνά προσωπικές της στιγμές με τα παιδιά της στο Instagram. Με τον σύζυγό της όμως, οι εικόνες ήταν πολύ λιγότερες. Σχεδόν κάθε φορά που ανέβαζε μια φωτογραφία της στο πλευρό του Γιάννη, τη συνόδευε με ένα κείμενο γεμάτο νόημα. Αυτά της τα κείμενα, με τα σημερινά δεδομένα, αποδείχτηκαν προφητικά.

«Δεν έχω ιδέα αν θα καταφέρουμε να είμαστε μαζί για πάντα, αλλά ελπίζω να έχει σχετική επιτυχία η συνύπαρξη και να μην μισήσουμε ο ένας τον άλλον ιδιαίτερα, οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, είναι ανθρώπινη. Ό,τι και όπως μπορεί ο καθένας. Θα κρατήσω, λοιπόν, αυτές τις σπάνιες φωτό για κάθε ενδεχόμενο. Κάθε ομάδα χρειάζεται στιγμιότυπα για την ιστορία της[…] Διακρίνονται ποτά και το πως χαίρομαι με περίπου το τίποτα ενώ ο τυχερός σύζυγος αγέρωχος, με χαρακτηριστική απάθεια και την έκφραση της ιώβειας υπομονής παρίσταται-ως πότε άραγε;», έγραφε η Αθηναΐς Νέγκα σε ανάρτησή της τον Μάιο του 2022. Προφητικά λόγια, φιλοσοφικές αναζητήσεις ή ένας χωρισμός που δεν αργούσε να έρθει;

Αργά το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, η δημοσιογράφος ανέβασε μια ασπρόμαυρη selfie με τον σύζυγό της. Το κείμενό της αυτή τη φορά, ήταν, αν και όχι τόσο ξεκάθαρο, απολύτως κατανοητό. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν χωρίσει και η Αθηναΐς Νέγκα, δεν έχει καμία διάθεση να μιλήσει γι’ αυτό περαιτέρω. Είχαν παντρευτεί το καλοκαίρι του 2017 και όπως όλα δείχνουν, αυτός ο γάμος τελείωσε 5 χρόνια μετά, με μια ακόμα ασπρόμαυρη εικόνα, όπως ξεκίνησε.

Η φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους

Η ανακοίνωση που έκανε η Αθηναΐς Νέγκα στο Instagram της

«Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μαλακιες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα. Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα,να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι. Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035. ΥΓ δημοσιογράφος καναλιού με πήρε κ σχεδόν με μάλωσε που δεν γράφω κάτι ξεκάθαρο…. Τι τύποι!», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα κι εμείς μπορούμε μόνο να ευχηθούμε να έχουν συμβεί όλα για καλό.

«Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες»

«Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση», είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις της η Αθηναΐς Νέγκα για την παρελθοντική ανωριμότητα, τις ανασφάλειες, τα άγχη και τη διαφορά ηλικίας με τον – κατά 14 χρόνια μικρότερο – σύζυγό της.