CELEBRITIES

Άρης Καβατζίκης για Μαρία Ιωαννίδου: “Περιέφερε την εικόνα και την τσίχλα της από εκπομπή σε εκπομπή”

Instagram/ariskavantzikis

Το τελευταίο διάστημα ο Άρης Καβατζίκης, έχει αρχίσει να τοποθετείται σκληρά απέναντι σε διάφορα πρόσωπα στον αέρα της εκπομπής Πρωινό. Πρώτα ήταν οι fashion bloggers και οι influencers, μετά η Εύη Ιωαννίδου και τώρα η Μαρία Ιωαννίδου που με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά Μην Ψαρώνεις, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και τη Μαίρη Αρώνη για την λάθος εικόνα που ένιωθε ότι υπήρχε για εκείνη στον χώρο της και την απόφασή της να μην ξαναμιλήσει για τα προσωπικά της.

«Αισθάνομαι ότι δικαιώνομαι. Είπα αμέσως ναί. Είμαι ερωτευμένη με τον ρόλο μου, με τη ζωή ξανά. Μου κάνει εντύπωση λέω “Μα είμαι τόσο καλή ηθοποιός; Γίνεται να με αγαπάνε τόσο;”» είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά Μην Ψαρώνεις, όπου ως Νενέλα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο. Η Μαρία Ιωαννίδου συνέχισε λέγοντας: «Πολλοί συνάδελφοι είναι αρνητικοί. Πολλοί και στο Μαριχουάνα Stop! ήταν κακοπροαίρετοι. Όχι μόνο για εμένα για τις δουλειές γενικά. Και για εμένα, έλεγαν εντάξει μωρέ η χαζοχαρούμενη με την τσίχλά. Δεν είναι έτσι παιδιά. Εγώ, αρχίζω να γίνομαι πολύ αυστηρή. Δεν ξαναμιλάω για τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι με κανέναν. Θα το κάνω τώρα. Είμαι παρορμητική και είπα πολλά, μοιράστηκα πάρα πολλά με ανθρώπους που δεν το αξίζανε. Ορκίστηκα στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού να μην ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου. Μου δημιουργούσε μία εικόνα ελαφριά και εγώ δεν είμαι αυτό. Τέρμα». Και όσο τα έλεγε αυτά κάποιες από τις αντιδράσεις του Άρη Καβατζίκη σε όσα άκουγε, έδειχναν πώς η άποψή του θα ήταν εντελώς διαφορετική.

 

«Φαίη μου, η Κυρία Μαρία Ιωαννίδου πριν αρχίσει το σήριαλ, πριν από 15 μέρες περιφέρει τη εικόνα της και την τσίχλα της από εκπομπή σε εκπομπή. Συγνώμη που είμαι τόσο σκληρός αλλά μου αρέσει η αλήθεια και για μένα τον ίδιο. Όταν, λοιπόν, μια ηθοποιός περιφέρει μια τσίχλα που είναι από άλλη ταινία, δεν είναι από το “Μαριχουάνα Στοπ” και μετά ξεκινά να κάνει ασκήσεις αν σηκώνει το πόδι της…» είπε ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε ότι είναι μια παρορμητική και συναισθηματική γυναίκα.

«Εγώ δεν είμαι εδώ να πω αν είναι ι ευαίσθητη η Μαρία Ιωαννίδου. Αν στη ζωή σου μάθεις να περιμένεις θα σου έρθει ο καλός ο ρόλος. Κι επειδή κι εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και δένομαι με τους ηθοποιούς Εγώ στενοχωριέμαι όταν βλέπω την κυρία Ιωαννίδου όταν περιφέρεται τον εαυτό της με την τσίχλα στις εκπομπές. Όταν ήρθε λοιπόν η κα Ιωαννίδου και μου είπε ότι την χαρακτήρισα “ελαφριά” στον αέρα, εγώ θλίβομαι όταν ακούω τέτοιες προσωπικές ιστορίες για τον Φρέντυ Γερμανό γιατί ακριβώς έχω σεβασμό στους ανθρώπους. Χαίρομαι πάρα πολύ για την ευκαιρία που της δόθηκε και πρώτη εμείς ήρθαμε εδώ την επόμενη ημέρα και είπαμε πόσο συγκλονιστική ήταν. Χαίρομαι για τους ηθοποιούς γιατί είναι σαν παιδιά. Όμως η ίδια αδίκησε τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια. Η ίδια έφερνε τις τσίχλες μαζί της, δεν τις κερνούσαμε εμείς τις τσίχλες. Δεν την κομπλεξάρω καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης δημιουργώντας ένταση στην ομάδα του Πρωινού που θέλησε να υπερασπιστεί τη Μαρία Ιωαννίδου. 

Λίγο αργότερα τόνισε ότι έχει έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση από τις λεπτομέρειες που έχει μοιραστεί η Μαρία Ιωαννίδου για την ιδιωτική της ζωή με τον Φρέντυ Γερμανό, ωστόσο κατέληξε ότι όλα αυτά τα είπε με αγάπη. Πολλή κουβέντα πρέπει να γίνει για την αγάπη στην ΤV, νομίζω.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/ariskavantzikis