ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ

Αποστόλης Τότσικας: “Δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα”

NDP Photo Agency

Απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας και μίλησε για την πατρότητα και για τη δύσκολη εγκυμοσύνης της Ρούλας Ρέβη. Πριν πεις πως είναι μία από τα ίδια να σου βάλω φρένο. Ο Αποστόλης μίλησε για τη γυναίκα του με λόγια βγαλμένα από σενάριο και δήλωσε δημόσια πως είναι ο άνθρωπος της ζωής του. «Τα πάντα για εμένα είναι η Ρούλα» είπε και θέλεις να δώσεις πολλά συγχαρητήρια.

«Πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να γίνω πατέρας. Όταν μεγαλώνεις με αγάπη στην οικογένεια σου, θέλεις να προσφέρεις και εσύ αυτή την αγάπη, οπότε είναι φυσικό επακόλουθο. Θέλω να είμαι δίκαιος, γιατί θέλω να είναι δίκαιοι άνθρωποι τα παιδιά μου. Θέλω να έχουν ήθος και να μην πατάνε τις αρχές τις οποίες πιστεύουν, όπως έκανα εγώ και όπως με δίδαξε ο πατέρας μου. Ο ρόλος της μητέρας φρενάρει κάποιες φορές τις τρέλες που μπορεί να συμβαίνουν στο σπίτι. Στο παιχνίδι είμαι και εγώ ακραίος, επικίνδυνος, μπορεί να βάλει και σε εμένα φωνές.

Κατά τη διάρκεια της δύσκολης εγκυμοσύνης της Ρούλας είχα φοβερή πίστη και ήμουν απόλυτα σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Και μάλιστα όταν ο γυναικολόγος είπε ότι μάλλον έχω δύο κοριτσάκια, εγώ του είπα είναι ένα κι ένα.

 

Δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα, πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά αν δεν ήταν η Ρούλα. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αν υπήρχε ένας στόχος πριν τα παιδιά, τώρα είναι ακόμα πιο δυνατός. Να είσαι μια οικογένεια δεμένη και να προχωράς στα καλά και στα κακά. Και οι δύο κρατούν το σπίτι» είπε ο Αποστόλης και θέλεις να τον συναντήσεις για να του σφίξεις το χέρι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency