CELEBRITIES

Η αποκαθήλωση της Ellen DeGeneres συνεχίζεται. Ο σωματοφύλακάς της λέει τα χειρότερα για εκείνη

Invision/AP Chris Pizzello

Θυμάσαι την εποχή που η Ellen DeGeneres ζούσε ανέμελα τη ζωή της ως η αγαπημένη παρουσιάστρια του αμερικανικού κοινού; Τα πράγματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν αλλάξει πολύ για εκείνη. Κι όχι μόνο λόγω της αναπόφευκτης αλλαγής για την καθημερινότητά της. Ξαφνικά πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που εκφράζουν αρνητική κριτική για εκείνη, είτε με αφορμή τη δήλωσή της σύμφωνα με την οποία η καραντίνα στην έπαυλη της μοιάζει με τη ζωή στη φυλακή είτε με πιο προσωπικές αφορμές.

Τον περασμένο μήνα το Twitter πήρε φωτιά από ιστορίες για την κακή συμπεριφορά της Ellen DeGeneres εντός και εκτός πλατό της υπερεπιτυχημένης εκπομπής της. Έπειτα ήρθε η δήλωση περί «φυλακής». Πιο πρόσφατα μέλη του συνεργείο της εκπομπής της την κατηγόρησαν για το γεγονός ότι γύρισε την εκπομπή της στο σπίτι με τεχνικούς που δεν ανήκαν στον σύλλογο τους, ενώ εκείνοι υπέφεραν από μειώσεις μισθών της τάξης του 60%. Τώρα παίρνει το λόγο ο πρώην σωματοφύλακάς της.

Η ψυχρή Ellen DeGeneres

Οι τελευταίες κατηγορίες εναντίον της ήρθαν από τον σωματοφύλακά της για τα Όσκαρ του 2014 τα οποία παρουσίασε η Ellen DeGeneres. Ο Tom Majercak ήταν “senior manager of operations” της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους και γνωστές εταιρείες. Ο Majercak παραχώρησε συνέντευξη στο Fox News στην οποία χαρακτήρισε την Ellen DeGeneres «ψυχρή», ενώ όπως σημείωσε δεν τον κοίταξε ούτε μια φορά στα μάτια και του συμπεριφέρθηκε ταπεινωτικά.

«Αυτό που κάνω είναι να κρατάω τα χέρια τους και να προσπαθώ να τους περάσω ανάμεσα σε μεγάλα πλήθη ανθρώπων», εξήγησε για ένα μέρος της δουλειάς του ο Tom Majercak. «Η Ellen είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο έχω δουλέψει -κι έχω δουλέψει με πολλούς διάσημους- που δεν βρήκε ποτέ τον χρόνο να μου πει ένα “γεια”», σημείωσε ο σωματοφύλακας.

Ellen DeGeneres Η Ellen DeGeneres, right και η σύζυγός της Portia de Rossi στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2014. / Invision/AP / Evan Agostini
Η Ellen DeGeneres, right και η σύζυγός της Portia de Rossi στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ του 2014.

Σε αντίθεση με την Ellen DeGeneres, η σύζυγός της Portia De Rossi ήταν πολύ ευγενική σύμφωνα με τον Tom Majercak. Πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί και έπιασαν την κουβέντα όπως λέει. «Τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν με σύστησε στην Ellen DeGeneres και η Ellen πρακτικά απλά μου έριξε μια λοξή ματιά και δεν είπε ούτε “γεια’ ούτε “ευχαριστώ που προστατεύεις τη μαμά μου, τη σύζυγό μου κι εμένα”», σημείωσε ο Majercak.

Κι ούτε ένα «ευχαριστώ»

«Ήταν πολύ ψυχρή και ήταν πολύ υποκριτικό και στην πραγματικότητα ήταν ταπεινωτικός ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται σε άτομα εκτός του κύκλου της», σημείωσε ο σωματοφύλακας που είχε εργαστεί για την Ellen DeGeneres στην βραδιά της πιο φιλικήςκαι επικής selfie των Όσκαρ.

«Όταν την βλέπουν στην τηλεόραση, οι άνθρωποι την ερωτεύονται αλλά αυτό είναι ένα ψεύτικο προσωπείο, μόνο για το φαίνεσθαι. Άκους αυτές τις ιστορίες για εκείνη και σκέφτεσαι “Θα πρέπει να υπάρχει κάτι παραπάνω σε αυτά”. Δεν είναι ο άνθρωπος που προσποιείται πως είναι στην κοινωνία. Αυτή είναι η άποψή μου», κατέληξε ο σωματοφύλακας, ενώ οι εκπρόσωποι Τύπου της Ellen δεν σχολίασαν το θέμα στο Fox News.

Ο Majercak εξήγησε ότι ένιωσε ότι έπρεπε να μιλήσει όταν είδε τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη συμπεριφορά της Ellen και ειδικότερα το σχόλιο και της σταρ του YouTube Nikkie Tutorials που επίσης την περιέγραψε ως «ψυχρή». Όπως είπε η Nikkie σε εκπομπή της ολλανδικής τηλεόρασης, η παρουσιάστρια δεν τη χαιρέτησε καν όταν βρέθηκε καλεσμένη στο show της ενώ την υποδέχτηκε ένας εκνευρισμένος μαθητευόμενος στην εκπομπή που έμοιαζε εμφανώς ταλαιπωρημένος από τις υπερωρίες. «Περίμενα πως θα βρεθώ στη Disneyland αλλά τελικά ήταν σαν μεταμεσονύκτια εκδοχή των Teletubbies» σημείωσε.