CELEBRITIES

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο γιος του, Γιώργος, ετοιμάζεται να ανέβει μαζί του στη σκηνή

24Media Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος μεγάλωσε με πατέρα έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς. Μεγαλώνοντας αγάπησε κι αυτός την ίδια τέχνη που αγαπά ο πατέρας του, Αντώνης Καφετζόπουλος, την υποκριτική. Ο ίδιος όμως έχει καλλιεργήσει κι ένα άλλο ταλέντο, αυτό της συγγραφής. Πατέρας και γιος θα συμπρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Tao» που θα αποτελέσει το ντεμπούτο του Γιώργου Καφετζόπουλου ως θεατρικού συγγραφέα.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απέκτησε τον Γιώργο από τον πρώτο του γάμο ενώ από την πολύχρονη σχέση του με τη Φαίη Κοκκινοπούλου, απέκτησε έναν ακόμα γιο, τον Σπύρο. Τα δύο αδέρφια έχουν άριστες σχέσεις, ενώ ο Γιώργος Καφετζόπουλος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ποτέ δεν ένιωσε «παιδί χωρισμένων γονιών». Οι ομοιότητες του με τον πατέρα του πάντως δεν περιορίζονται στην αγάπη τους για την τέχνη, αφού μόλις δεις το προσωπό του θα διαπιστώσεις ότι μοιάζουν αρκετά.

«Δεν μου έλειπε ο πατέρας μου, τον έβλεπα πολύ συχνά. Κάθε εβδομάδα από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Κυριακή βράδυ ήμουν σπίτι του. Δεν ένιωθα παιδί χωρισμένων γονιών. Επίσης, μέναμε με τη μητέρα μου Εξάρχεια και για κάποια χρόνια έμενε στην ίδια περιοχή και ο πατέρας μου. Ύστερα μετακόμισε στον Άλιμο, πάλι όμως δεν χάσαμε επαφή», είχε πει στο περιοδικό Down Town.

«Εμένα οι γιοι μου είναι μεγάλοι. Το άγχος μειώνεται πολύ καθώς μεγαλώνουν. Κάποτε είχα πει τη σοφή κουβέντα πως το να μεγαλώνεις παιδιά είναι σαν να κατεβαίνεις τη Συγγρού με 300 χιλιόμετρα και με μηχανή! Είναι πολύ ωραίο αλλά λες τώρα είναι οριακό. Μπορεί να πεταχτεί μια γάτα! Κάπως έτσι είναι με τα παιδιά, αισθάνεσαι πάντα μια ευθύνη για τη σχέση που έχεις με τα παιδιά σου, για το τι είναι αυτοί για το πώς είσαι εσύ», είχε πει αντιστοίχως ο πατέρας του σε παλιότερη συνέντευξή του στο Πρωινό για την πατρότητα.

Πατέρας και γιος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Στάθη Σταμουλακάτο με τον οποίο θα ανέβουν στη σκηνή του θεάτρου Ριάλτο τον ερχόμενο Οκτώβριο για να παρουσιάσουν την παράσταση «Tao». Πρόκειται για μία κωμωδία καθημερινής βίας, τρέλας και αδρεναλίνης. Το ελληνικό δαιμόνιο, το ελληνικό ταμπεραμέντο σε όλο τους το τραγελαφικό μεγαλείο. Τρεις ήρωες μέσα στην τσίτα, παράνομες μπίζνες, κλάψες και απειλές, έρωτες και προδοσίες, ιδεολογίες που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση, ο μικρόκοσμος της νύχτας, απο τη φυλακή μέχρι το λαμπρό σκυλάδικο.

«Ο Γιάννης κάπως πρέπει να βρει έναν τρόπο να μπει στα κόλπα. Ο Ανδρέας, ο πατέρας του Γιάννη, ξέρει τι είναι απο Κάρμα. Ο Ιωσήφ, το μεγάλο αφεντικό, απαιτεί σεβασμό και υποταγή. Και οι τρεις κρατούν πιστόλια. Οι δύο από αυτούς έχουν νεύρα. Ένας από αυτούς πιστεύει ότι η λύση βρίσκεται στον ταοϊσμό. Θα καταφέρει η κινεζική φιλοσοφία να σβήσει τη την ελληνική σπίθα πριν όλα γίνουν μπουρλότο;», αναφέρει η υπόθεση της παράστασης.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Δανάη Σπηλιώτη, ενώ το το τραγούδι της παράστασης “What’s My Name?” υπογράφουν οι Goin’ Through. Η παράσταση θα φιλοξενείται στο θέατρο Ριάλτο από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.