CELEBRITIES

Αντίνοος Αλμπάνης: Ακυρώνει την παράσταση λόγω επιδείνωσης της υγείας του

Papadakis Press/Προκόπης Οικονομόπουλος

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο πρωταγωνιστής της παράστασης Νιζίνκι, η προφητεία της φωτιάς, ανακοίνωσε την αναβολή της παράστασης που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης, 21 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε την αναγκαστική ακύρωση της χθεσινοβραδινής performance, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα.

Αντίνοος Αλμπάνης

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του: «Αγαπημένοι μου, γεια! Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες δυστυχώς από χτες τα ξημερώματα επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “Νιζίνσκι”. Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19.

Σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε είτε με το θέατρο είτε με το viva.gr για να σας εξυπηρετήσουν ανάλογα. Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω στην κατανόησή σας», κατέληξε.

Αντίνοος Αλμπάνης Instagram.com/antinoosalmpanis

Η μάχη με τον καρκίνο & τα σπουδαία μηνύματα του ηθοποιού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια το πρόβλημα υγείας που εδώ και μερικά χρόνια έρχεται αντιμέτωπος. Ήδη από το καλοκαίρι του 2019, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη μάχη του με το λέμφωμα. Από τότε, παρέμεινε ενεργός στα social media, δίνοντας δύναμη, ελπίδα και κουράγιο τόσο στον ίδιο του τον εαυτό, όσο και σε αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. «Δεν θέλω να μπερδεύω καθόλου το κομμάτι της δουλειάς με το κομμάτι της ζωής μου. Αν αρχίσω να πιστεύω πως κάπως κούμπωσαν αυτά, θα αρχίσω να τρελαίνομαι», είχε πει ο Αντίνοος Αλμπάνης που δεν το έβαλε ποτέ κάτω, σε μία από τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Η αλήθεια είναι ότι μέσα από τη δική μου περιπέτεια, θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να μπω σε μια διαδικασία απομόνωσης και εγκλεισμού. Να πω ότι κλείνω τα παράθυρα, τις πόρτες. Ότι μένω στο σπίτι να το ζω μόνος μου όλο αυτό το πράγμα. Με βοήθησε πάρα πολύ το κείμενο σε αυτό το κομμάτι. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω αλλιώς την κατάσταση. Να πω ότι δεν θα μείνω στο σπίτι και θα κάνω το ακριβώς αντίθετο. Θα βγω έξω, θα δουλέψω, θα κάνω ότι έκανα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός μιλώντας για την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα του να συνεχίσει να ζει κανονικά κι όχι κλεισμένος σπίτι του.

Τα χλευαστικά μηνύματα

«Δέχθηκα και αρνητικά μηνύματα για το ξυρισμένο κεφάλι μου από ανθρώπους που δεν ήξεραν. Αυτή η απόφασή μου να μην αποσυρθώ γενικότερα, έπρεπε να περιφέρω μια καινούργια εικόνα στον κόσμο η οποία εικόνα δεν ήταν απαραίτητα αρεστή. Δέχθηκα χλευαστικά μηνύματα για το ξυρισμένο μου κεφάλι. Ένιωσα συμπόνοια για την κοπέλα που μου ευχήθηκε να πεθάνω. Υπήρχαν, όμως άνθρωποι που όταν δημοσιοποίησα την ασθένειά μου ταυτίστηκαν μαζί μου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα», είχε πει ο ίδιος στην εκπομπή Μεσάνυχτα.