CELEBRITIES

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η ανάρτησή της από το νοσοκομείο

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου προχώρησε σε μία πολύ προσωπική ανάρτηση στα social media την Τρίτη, 15 Αυγούστου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η γη της ελιάς, γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της ακόλουθους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Με μία μακροσκελή ανάρτηση και δύο φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου μίλησε για τον διαφορετικό Αύγουστο που ζει.

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά πάντα ευλογημένος. Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post. Η ζωή στο Instagram είναι πάντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης και χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη και θετική πλευρά αυτών που κάνω και είμαι», έγραψε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου, προετοιμάζοντας τους διαδικτυακούς της ακόλουθους για όσα θα έγραφε στη συνέχεια.

«Απ’ τη μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα και κουβαλούμε τους σταυρούς μας και δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απ’ την άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη και η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει και με τα εν οίκω μη εν δήμω», τόνισε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Όπως έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, έχει δει το Instagram να αποκτά και μία ανθρώπινη πλευρά. Και σε αυτή την πλευρά που παρουσιάζει την πραγματικότητα όπως είναι, θέλησε να συμβάλλει με το δικό της post, του δύσκολου Αυγούστου της η ηθοποιός.

«Τον τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το Instagram όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κι αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή και σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κο ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές και τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα και καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κι αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης και γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφέτι όπως θα έλεγε κι ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη συνέχεια.

«Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη φωτό μου απ’ το νοσοκομείο κι όχι από κάποια παραλία; “Χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό κι ας είναι και περσινή”, κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα κι αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται και να λένε πάντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε ότι θα πέφτουν κι ότι θα ξανά σηκωθούν πολλές φορές στη ζωη τους. Ότι ο πόνος και η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωή όπως είναι η χαρά και το γέλιο και πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους», σημείωσε έπειτα η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξηγώντας γιατί επέλεξε να μοιραστεί την πραγματικότητα που βιώνει που είναι μακριά από τις «χρυσόσκονες» του Instagram.

«Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω και στο Θεό και στην οικογένεια και στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις πάντα παρέα, όταν σηκώνεσαι δε, μπορεί να μην είναι και κανένας δίπλα σου. Η πίστη σου είναι στην αγάπη, στο καλό και στο φως», κατέληξε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην ανάρτησή της.