CELEBRITIES

Άννα Μενενάκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τον «δικό της κόσμο», τον Σωτήρη Τσαφούλια

Papadakis Press Προκόπης Οικονομόπουλος

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου έχουν μια σχέση που μετράει αρκετά χρόνια. Αυτή η τελευταία προστατεύεται από τα φώτα της δημοσιότητας και αποτελεί επιλογή των δυο καλλιτεχνών. Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι μετρημένες και κυρίως αφορούν την παρουσία τους σε θεατρικές παραστάσεις, για τις οποίες μοιράζονται την ίδια λατρεία, ως βαθιά καλλιτεχνικά όντα που είναι.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, δεν θα σου μιλήσουμε για κάποια θεατρική έξοδο του ζευγαριού, αλλά για τη γιορτή του Σωτήρη Τσαφούλια που ακολούθησε τα γενέθλια της Άννας Μενενάκου -και τα οποία είχαν γιορτάσει μαζί με τα αγαπημένα τους άτομα. Η ηθοποιός, λοιπόν, επέλεξε να τιμήσει την ονομαστική γιορτή του αγαπημένου της συντρόφου -και διαδικτυακά- με μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Άννα Μενενάκου: Η τρυφερή φωτογραφία για την ονομαστική γιορτή του Σωτήρη Τσαφούλια

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο ηθοποιοί κοιτάζονται στα μάτια και ο κόσμος όλος χάνεται στο βλέμμα τους που εκπέμπει την πιο αμοιβαία αγάπη. Και φυσικά έρωτα, του οποίου η φλόγα δεν έχει σβήσει όσα χρόνια και αν έχουν περάσει.

«Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος όλος!!! Πάντα ευτυχισμένος… πάντα μαζί!!!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Άννα Μενενάκου της οποίας το «για πάντα», δεν περιλαμβάνει απαραίτητα γάμο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει μέσα από πρόσφατη συνέντευξή της στη Real Life.

«Όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο, είσαι καλά και είσαι εκεί», είχε πει για το ενδεχόμενο γάμου με τον Σωτήρη Τσαφούλια και είχε προσθέσει: «Δεν χρειάζεται να το επικυρώσει κανείς. Ελευθερία είναι να επιλέγεις μόνη σου πού θες να “σκλαβωθείς” και να μπορείς να φύγεις αν το θελήσεις».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Δέσποινα και την Κωνσταντίνα, με την πρώην σύζυγό του. «Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο. Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον. Κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά. Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: Να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή», είχε δηλώσει ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξή του στη Lifo.

Η Άννα Μενενάκου και ο Σωτήρης Τσαφούλιας δεν γνωρίστηκαν σε γυρίσματα, όπως ίσως φανταζόσουν. Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για τον σύντροφό της και τη σχέση τους, περιγράφοντας το χρονικό της γνωριμίας τους.

«Έγινε στο θέατρο. Τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον “Κοινό Παρανομαστή”. Εγώ εντυπωσιάστηκα μόλις τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε όλο αυτό», ανέφερε σχετικά η Άννα Μενενάκου.

«Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το “Δείπνο Ηλιθίων” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά», πρόσθεσε η ηθοποιός.