CELEBRITIES

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Στην καραντίνα η 12χρονη κόρη μου είχε το μόνο εισόδημα στην οικογένεια»

NDP Photo Agency

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε αλλαγές στη ζωή όλου του πλανήτη. Η καθημερινότητα για πολλούς ανθρώπους άλλαξε, θέσεις εργασίας χάθηκαν ενώ πολλά επαγγέλματα πέρασαν στην αδράνεια, κυρίως στις περιόδους των lockdown ανά τον κόσμο. Στην κατηγορία των ανθρώπων που ξαφνικά έμειναν χωρίς δουλειά ανήκει και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ότι το μόνο εισόδημα που έμπαινε στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήταν αυτό της κόρης της που συμμετέχει σε σειρά της σουηδικής τηλεόρασης. Η 12χρονη Μελίνα ήταν ο ήρωας της ημέρας για τους γονείς της.

«Η κόρη μου δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε μια σειρά της σουηδικής τηλεόρασης αλλά και σε μια κινηματογραφική ταινία. Ακολουθεί τα χνάρια μου αλλά είναι πολύ πιο τολμηρή. Πάρα πολύ νωρίς μου ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Εγώ λοιπόν της είπα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος, το διάβασμα» είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την απόφαση της κόρης να ασχοληθεί από τόσο τρυφερή ηλικία με την υποκριτική.

«Δεν σου κρύβω ότι στις 10 του Μάρτη, η Μελίνα βρέθηκε με δυο άνεργους γονείς και χτυπούσαν τα τηλέφωνα μόνο για εκείνη. Οπότε ήταν πολύ αστείο που λέγαμε, “έχουμε παιδί 12 χρονών και είναι το μοναδικό άτομο στην οικογένεια που έχει εισόδημα;”», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για τη «σουρεαλιστική» κατάσταση που βίωσε η ίδια και ο πατέρας της κόρης της στην καραντίνα.

Όσο για τις πρώτες της εντυπώσεις από το ντεμπούτο της Μελίνας στη σουηδική τηλεόρασης η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σημείωσε: «Έπαθα όταν την είδα. Με εντυπωσιάζει πόσο πειθαρχημένη και αφοσιωμένη είναι τόσο νωρίς στη ζωή της».

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και η μοντέρνα σουηδική της οικογένεια

Ο πατέρας της Μελίνας είναι Σουηδός και μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχουν διατηρήσει τις καλύτερες σχέσεις. «Είμαστε κολλητοί, σαν μια μοντέρνα σουηδική οικογένεια. Μένουμε δίπλα. Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα τα περνάμε μαζί. Πάω στο εξοχικό του. Βέβαια, έχει νέα σύντροφο και πρόσφατα απέκτησαν παιδί. Του λέω τα συναισθηματικά μου και γενικά έχουμε πολύ καλή σχέση», είχε πει σε συνέντευξή της για την σχέση τους η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. «Έχω ζήσει πολύ δυσάρεστες εμπειρίες από το χωρισμό των γονιών μου και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη δημιουργήσω τραύματα από το χωρισμό στο παιδί μου», πρόσθετε η ίδια.

Η 12χρονη Μελίνα πρωταγωνιστεί στη σειρά της σουηδικής τηλεόρασης «Ture Sventon and the Bermuda Triangel», που έκανε πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου 2019, στο TV 4 της σουηδικής τηλεόρασης. Η κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου φοιτά σε καλλιτεχνικό σχολείο και έχει ήδη αρχίσει να εκπληρώνει τα όνειρά της.

Οι διακοπές στην Ελλάδα και η επιστροφή σε καραντίνα

Πριν από λίγο καιρό η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε αποκαλύψει στην εκπομπή “Love It” ότι επιστρέφοντας με τη Μελίνα από τις δίμηνες διακοπές τους στην Ελλάδα παρουσίασαν συμπτώματα κορονοϊού. Η ίδια είχε μεταφέρει την εμπειρία της αλλά και τη δύσκολη πραγματικότητα που επικρατεί στη Σουηδία σε σχέση με την πανδημία, μιλώντας στην εκπομπή.

«Είμαστε και εγώ και η κόρη μου στο σπίτι με πυρετό. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο 1177, ένας αριθμός που καλείς και μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τεστ κορονοϊού στο σπίτι. Βέβαια, οι ουρές είναι 100.000 άτομα σ’ όλη τη Σουηδία που περιμένουν να κάνουν το τεστ, αλλά τώρα υπάρχει αυτή η καινούργια υπηρεσία που ελπίζω να λειτουργήσει. Θα δούμε αν θα εμφανιστεί κάποιος», είχε πει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. «Και η μικρή είναι στο σπίτι και είναι και πολλά παιδιά στο σπίτι, όπως επίσης και πολλοί καθηγητές που λείπουν από τα σχολεία. Έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν κάνει να πας ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολείο έστω και αν έχεις το παραμικρό σύμπτωμα», συμπλήρωνε.