CELEBRITIES

Η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε μαμά και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

NDP Photo Agency

Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς. Οι ίδιοι άλλωστε φροντίζουν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή χωρίς όμως να μπαίνουν ποτέ στη διαδικασία να την κρύψουν.

Η είδηση πώς η Αλεξάνδρα Ούστα γέννησε το πρώτο της παιδί έγινε γνωστή μόλις στις 5 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, «Ευτυχείτε». «Τα έκανα λίγο μουλωχτά» είπε γελώντας στο σχόλιο δημοσιογράφου της εκπομπής ότι κανείς δεν έμαθε αμέσως ότι η Αλεξάνδρα Ούστα έγινε μαμά. «Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή», σχολίασε η ηθοποιός που στο μαιευτήριο είχε κοντά της μόνο στενά συγγενικά της πρόσωπα και τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη.

Στο Baby Shower που είχαν διοργανώσει για εκείνη οι φίλες της. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μία από αυτές, ενώ την τούρτα είχε φτιάξει η αδερφή της. Όπως καταλαβαίνει κανείς από την μπλούζα της Αλεξάνδρας Ούστα, το όνομα του μωρού θα είναι άκρως καλοκαιρινό.

Η μεγάλη σύμπτωση

«Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Είναι και ο Γιάννης πολύ χαρούμενος. Το ζούμε μαζί όλο αυτό», είπε στη συνέχεια η νέα μαμά Αλεξάνδρα Ούστα. Η ίδια έκανε κι ένα λακωνικό σχόλιο όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πώς τα γενέθλια του γιου της συμπίπτουν με την συμπλήρωση έξι χρόνων από τότε που ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Μπουλάς, έφυγε από τη ζωή. «Γέννησα 21 του μηνός. Ναι, είναι σύμπτωση προφανώς», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η Αλεξάνδρα Ούστα, ο γάμος με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και η δημοσιότητα

Έναν χρόνο πριν η Αλεξάνδρα Ούστα είχε μιλήσει στο Ladylike για τον γάμο της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη και την επιλογή της να κρατά τη ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα. «Με τον γάμο άλλαξε ότι καταχωρούμαι πλέον σαν έγγαμη. Κατά τα άλλα με τον Γιάννη μέναμε μαζί και πριν παντρευτούμε οπότε οι αλλαγές μετά τον γάμο δεν ήταν σημαντικές. Την ίδια σχέση έχουμε. Το κουτάκι ήταν λίγο περίεργο στην αρχή αλλά το συνήθισα πολύ γρήγορα. Εντάξει, το διάλεξα. Γενικά δεν με ενδιέφερε ο γάμος ποτέ αλλά η ζωή με έχει συμβουλέψει ποτέ να μην λέω ποτέ και αυτό αποδεικνύεται συνέχεια. Χάρηκα που αυτή η δυνατότητα μου δόθηκε με τον Γιάννη και έτσι ήρθε και κούμπωσε όλο», έλεγε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να είσαι με έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο. Αντιλαμβάνεται περισσότερο τους ρυθμούς της δουλειάς. Ακόμα και την ψυχολογική πίεση ή ταν φόρτιση που μπορεί να νιώθουμε μετά από μία παράσταση ο άλλος την καταλαβαίνει και μπορεί να κάνει ένα βήμα πίσω. Κάποιος άλλος είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει», σημείωνε η ίδια για τον σύζυγό της. Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης είναι πέντε χρόνια μαζί και παντρεύτηκε το 2016.

Για το κομμάτι της δημοσιότητας εξομολογήθηκε ότι: «Την έχω χάσει πάρα πολλές φορές τη μπάλα με τη δημοσιότητα. Και ειδικά στην αρχή που σαν “ψάρι” δεν ήξερα να διαχειριστώ το πως να πεις όχι σε κάτι που δεν θέλεις να κάνεις χωρίς ο άλλος να παρεξηγηθεί ή να το πάρει άσχημα, ναι δυσκολεύτηκα πολύ. Αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αν δεν δυσκολευόμουν σε αυτό θα δυσκολευόμουν σε κάτι άλλο».