CELEBRITIES

Αυτοί οι διάσημοι είχαν κάποτε αποφασίσει το μέλλον τους κι έπεισαν το σύμπαν να το κάνει πραγματικότητα

@2022 Jordan Strauss/Invision/AP, File/AP Images

Η λέξη manifesting μεταφράζεται από το Urban Dictionary ως «η ελπίδα για μία επιθυμία, μέχρι να γίνει πραγματικότητα με τον νόμο της έλξης». Κάποιοι πίνουν νερό στο όνομά του, άλλοι το θεωρούν ένα άνευ λόγου χάσιμο χρόνου. Ό,τι κι αν πιστεύεις εσύ, σίγουρα θα διασκεδάσεις διαβάζοντας για τους παρακάτω διάσημους όπως η Oprah Winfrey, η Lady Gaga, αλλά και ο Tom Holland, που είδαν το δικό τους “manifesting” να πιάνει τόπο. Αυτοί είναι οι διάσημοι που είχαν κάποτε αποφασίσει το μέλλον τους κι έπεισαν το σύμπαν να το κάνει πραγματικότητα.

Η εποχή των social media όπου όλα όσα έχεις πει μπορούν να μείνουν εκεί για πάντα, αποδεικνύουν περίτρανα ότι υπάρχουν διάσημοι που είχαν κάποτε προβλέψει το μέλλον τους και κάπως κατάφεραν να πείσουν το σύμπαν να το κάνει πραγματικότητα. Ο επιμένων νικά θα μου πεις κι ίσως αυτό να είναι το κλειδί. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που τα καταφέραν, οι προβλέψεις τους παραμένουν εντυπωσιακές.

Διάσημοι που είχαν προβλέψει το μέλλον τους

Megan Thee Stallion

Σε ένα Tweet από το 2014, η rapper έγραφε «Χρειάζομαι μία ομάδα επειδή υπόσχομαι ότι αυτό το πράγμα με τη ραπ θα απογειωθεί για μένα». Το 2022 είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στη ραπ μουσική και η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει πόσο εντυπωσιακή φαίνεται η πρόβλεψή της.

Oprah Winfrey

Η Oprah Winfrey είναι οπαδός της οπτικοποίησης των οραμάτων μας για το μέλλον, μέσω των visualisation boards. «Ο τρόπος που σκέφτεσαι δημιουργεί την πραγματικότητά σου», είχε πει το 2007. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο της στην ταινία του Steven Spielberg, The Color Purple, οραματιζόμενη τον εαυτό της σαν ηθοποιό και στον συγκεκριμένο ρόλο.

Jim Carrey

Μία απίστευτη ιστορία για το πώς το manifesting μπήκε στη ζωή του χωρίς να έχει ακούσει κανείς από εμάς γι’ αυτό, είχε διηγηθεί στην εκπομπή της Oprah Winfrey, ο Jim Carrey. Ο ηθοποιός ήταν τόσο σίγουρος ότι μία μέρα θα γνώριζε την επιτυχία, που έγραψε στον εαυτό του μία επιταγή αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων. Το απίστευτο ήταν ότι μπόρεσε κάποια στιγμή να πάρει στα χέρια του μία επιταγή με αυτό ακριβώς το ποσό και να την εξαργυρώσει. Ήταν για τον ρόλο του στην ταινία Dumb and Dumber, του 1994.

Tom Holland

Ο Tom Holland ή είναι πολύ τυχερός ή έχει κληρονομικό χάρισμα. Σε παλιότερη συνέντευξη τον είχαν ρωτήσει ποιον υπερήρωα της Marvel θα ήθελε να υποδυθεί κι απάντησε τον Spider- Μan. «Σε καμιά δεκαριά χρόνια σε ένα reboot ενός reboot», είπε κι έγινε. Επίσης έχει πει ότι η πρώτη διάσημη που ερωτεύτηκε ήταν η Zendaya, δηλαδή η τωρινή του σύντροφος.

Παράλληλα, έχει δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να συμπρωταγωνιστήσει με τον Jake Gyllenhaal, όνειρο το οποίο επίσης πραγματοποιήθηκε στην ταινία Spider- Man: Far from Home το 2019.

@editz_8981

Tom Holland Predicts his future #tomholland #fypシ #future #spiderman #viral #nowayhome

♬ original sound – Heartstopper

Lady Gaga

Πριν γίνει διάσημη, η Lady Gaga χρησιμοποίησε την ατσαλένια θέλησή της για να πείσει τον εαυτό της ότι θα της συνέβαινε. Το 2011 σε συνέντευξή της, είχε μοιραστεί το πώς καθημερινά έλεγε στον εαυτό της ότι είναι διάσημη, μέχρι που αυτό έγινε η πραγματικότητα.

«Το επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου κάθε μέρα. Και αν δεν έχει γίνει ακόμα, είναι ψέμα. Λες ένα ψέμα ξανά και ξανά και μετά, μία μέρα το ψέμα είναι η αλήθεια», σημείωνε.

Ariana Grande

Οι στίχοι του τραγουδιού της Pete Davidson ήταν η περιγραφή του πώς η Ariana Grande χρησιμοποιούσε την τακτική του manifesting για να γίνει ζευγάρι με τον Pete Davidson με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν, αν και τελικά χώρισαν. Τα όνειρά της πέτυχαν, ωστόσο, κανείς δεν της εγγυόταν ποτέ ότι αυτά τα όνειρα δεν θα άλλαζαν στην πορεία.

Μέσω Twitter είχε επίσης εκφράσει την επιθυμία της να παίξει τον ρόλο της Glinda στο musical Wicked. «Μου άρεσε πολύ που είδα το Wicked ξανά, φοβερή παραγωγή. Με έκανε να συνειδητοποιήσω πάλι πόσο πολύ θέλω να παίξω τη Glinda κάποια στιγμή στη ζωή μου», είχε γράψει η τραγουδίστρια που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με τη Cynthia Erivo. Ήταν 2011 και το 2022 μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι κάποια όνειρα βγαίνουν τελικά αληθινά.