CELEBRITIES

Η Shannen Doherty έμαθε ότι την απατούσαν πριν χειρουργηθεί στον εγκέφαλο για τον καρκίνο

©2023 Dan Steinberg/AP Images

Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Shannen Doherty μάχεται με τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου με τον οποίο έχει διαγνωστεί. Η μάχη της ξεκινάει από το 2015. Συγκεκριμένα, ήταν Φεβρουάριος όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Από τότε, δεν έχει πάψει να μας ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της, η οποία άλλοτε καλυτερεύει και άλλοτε χειροτερεύει.

«Είχα καρκίνο του μαστού που έκανε μετάσταση στους λεμφαδένες και από ένα από τα χειρουργεία που έκαναν ανακαλύψαμε ότι κάποια καρκινικά κύτταρα μάλλον έκαναν μετάσταση και από τους λεμφαδένες. Γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε χημειοθεραπεία και μετά θα κάνω ακτινοβολίες», είχε πει η Shannen Doherty σε παρελθοντική συνέντευξή της στο ΕΤ. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς πραγματοποίησε μαστεκτομή.

«Πρόκειται να κυκλοφορήσει, οπότε καλύτερα να το πω εγώ. Είμαι στο 4ο στάδιο του καρκίνου. Θα ήθελα να το κρατήσω μυστικό, γιατί δεν έχω μπορέσει να το διαχειριστώ. Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ», είχε πει σε μεταγενέστερη συνέντευξή της στο δίκτυο ABC, ανακοινώνοντας μια νέα μάχη με τον καρκίνο που είχε επιστρέψει στη ζωή της.

Στα νεότερα της υγείας της που έχει μοιραστεί μαζί μας, λοιπόν, ο καρκίνος βρίσκεται στον εγκέφαλο, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία που η ηθοποιός πραγματοποίησε στις αρχές του 2023. Αυτήν τη φορά, μαθαίνουμε άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον Kurt Iswarienko. Και δεν είναι καλές.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 2023, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 11 χρόνια γάμου με τον Kurt Iswarienko, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές. «Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε», είχε πει εκ μέρους της Shannen Doherty η Leslie Sloane στο People«Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της είχε απομείνει καμία άλλη επιλογή». Σύμφωνα με την αίτηση του διαζυγίου που εξασφάλισε το TMZ, το ζευγάρι είχε χωρίσει ήδη από τις αρχές του έτους που διανύουμε. Τότε ήταν που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακτινοβολία στον εγκέφαλό της στο Cedars-Sinai Medical Center.

Η Shannen Doherty έμαθε για την παράλληλη σχέση του Kurt Iswarienko πριν χειρουργηθεί στον εγκέφαλο

Στις νέες αποκαλύψεις για τη σχέση τους, η Shannen Doherty αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση τη στιγμή που θα έκανε εισαγωγή στο χειρουργείο. Ο ορισμός του κακού timing. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε στο πρώτο επεισόδιο του podcast της, Let’s Be Clear with Shannen Doherty και εκμυστηρεύτηκε πως λίγο πριν μπει για χειρουργείο, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στον εγκέφαλό της τον Ιανουάριο, έμαθε για τις απιστίες του Kurt Iswarienko τα τελευταία δύο χρόνια. Ο τελευταίος διατηρούσε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια. Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα, όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη.

Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα άδεια από κάποιον που ήμουν μαζί του για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά, έπρεπε να καταλάβω αν θα πάρουμε διαζύγιο ή αν θα προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην αλήθεια μας», ανέφερε η Shannen Doherty στο podcast της.

Η εμμονή της να ανακαλύψει την αλήθεια. «Μίλησα με τη γυναίκα που με απάτησε»

Η Shannen Doherty πρόσθεσε στη συνέχεια ότι η θέλησή της να μάθει την αλήθεια μετατράπηκε σε εμμονή για την ίδια «περιμένοντας κάποιος να είναι ειλικρινής μαζί μου».

«Αν είσαι 14 χρόνια με κάποιον και τον απατήσεις, δεν αξίζει αυτό το άτομο την απόλυτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τον πληγώνει; Μίλησα, επίσης, με την άλλη γυναίκα, με την οποία με απάτησε.

Ήταν ντροπιαστικό. Είμαι τρομοκρατημένη που δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση. Νομίζω ότι είναι ένας προβληματισμός μου, αλλά γι’ αυτό εδώ νομίζω ότι φταίει αυτός. Έχω αποτύχει τρεις φορές στον γάμο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στην αγάπη», συμπλήρωσε.

«Αναλαμβάνω, επίσης, κάποια ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας. Στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια. Επιτρέψτε μου να το επαναδιατυπώσω. Δεν αναλαμβάνω την ευθύνη για την κατάρρευση του γάμου μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ορισμένα από τα ζητήματα στον γάμο μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη όχι μόνο για το πώς ήμουν εγώ, αλλά και για το πώς ο καρκίνος επηρέασε τον γάμο μου. Και πώς επηρέασε εκείνον τη δεύτερη φορά».

Η Doherty αποκάλυψε, επίσης, πως δυσκολεύτηκε να χωρίσει αμέσως παρά την απιστία: «Ήμουν τόσο μπερδεμένη και έπαιρνα επίσης στεροειδή και πολλά πράγματα από την εγχείρηση εγκεφάλου επειδή δεν ήθελαν να πρηστεί ο εγκέφαλός μου. Και ειλικρινά, είναι ακόμη πολύ δύσκολο. Ναι, πήρα την απόφαση να καταθέσω αίτηση διαζυγίου, αλλά έχω πολλές αναμνήσεις μ’ αυτό το άτομο».

Ο γάμος με τον Kurt Iswarienko ήταν ο τρίτος στη σειρά για τη Shannen. Έναν χρόνο πριν παντρευτούν είχε δηλώσει στο People ότι έπαιρνε πολύ σοβαρά αυτόν τον γάμο. «Ο γάμος για μένα είναι μία γιγαντιαία δέσμευση και κάτι που δεν θα πάρω ελαφρά από εδώ και πέρα. Έμαθα το μάθημά μου», σημείωνε. Η Shannen Doherty υπήρξε παντρεμένη από το 1993 ως το 1994 με τον Ashley Hamilton και από το 2002 ως το 2003 με τον Rick Salomon.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν παύει να πιστεύει στην αγάπη και δεν θεωρεί ότι έχει τελειώσει με αυτό το κεφάλαιο παρά τους τρεις αποτυχημένους γάμους της. «Δεν πιστεύω πως θα είμαι μόνη για πάντα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά και της ευχόμαστε καλή τύχη.