CELEBRITIES

8 διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν και μπράβο τους

@2022 Alvaro Barrientos/AP Images

Η μαγειρική δεν είναι για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως μπορούσαν να κάνουν μία δεύτερη καριέρα στις κουζίνες του κόσμου ως chef κι άλλοι που θεωρούν μεγάλη επιτυχία να μην κάψουν το φαΐ τόσο ώστε να μην τρώγεται. Η μαγειρική για άλλους είναι έμπνευση και χαρά και δημιουργία και γι’ άλλους αναγκαίο κακό. Για κάποιους διάσημους, είναι μία δραστηριότητα στην οποία δεν επιδίδονται, παρά μόνο αν πρέπει και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραδεχτούν ότι δεν είναι καλοί σε αυτό. Αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν και το παραδέχονται.

Διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν ή που δεν ξέρουν αν αυτό που κάνουν είναι ακριβώς μαγειρική, αφού περιορίζονται στο να βράζουν μόνο το ρύζι για τα γεύματα που οι σύντροφοί τους ή όποιος άλλος ετοιμάζει γι’ αυτούς. Και καλά κάνουν δηλαδή, στο είπα και στην αρχή, η μαγειρική δεν είναι για όλους. Αν δε, είσαι star του Hollywood, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις, νηστικός δεν θα μείνεις.

Οι διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν

Anya Taylor – Joy

@2022 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

«Είναι περισσότερο το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει πραγματικά», είχε πει για να δικαιολογήσει την ανύπαρκτη σχέση της με τη μαγειρική η Anya Taylor – Joy στην Page Six τον Νοέμβριο του 2022. «Δεν θα σου πω ψέματα. Έχουμε delivery, έχουμε take out», πρόσθετε.

Eva Mendes

@2022 Dan Steinberg/AP Images

Όταν ένας χρήστης του Instagram τη ρώτησε τον Φεβρουάριο του 2020 αν εκείνη κι ο Ryan Gosling μαγειρεύουν ποτέ στο σπίτι, η Eva Mendes είχε πει  με ειλικρίνεια: «O Ryan είναι εκπληκτικός chef και ψήστης. Αλήθεια. Απίστευτος. Χωρίς πλάκα. Εγώ δεν είμαι σίγουρη πως αυτό που κάνω είναι μαγειρική. Περισσότερο κάνω λαχανικά στον ατμό, στίβω χυμούς και βράζω ρύζι. Εκείνος μαγειρεύει. Εγώ επιβιώνω».

Jimmy Fallon

διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν @2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Ο παρουσιαστής που ξεχωρίζει για το χιούμορ του είχε, με αυτό του το «μαγικό όπλο» παραδεχτεί ότι οι ικανότητες του στη μαγειρική εξαντλούνται στο «να ζεσταίνω ξανά την pizza», σε ένα Instagram post του τον Ιανουάριο του 2020.

Beyonce

διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν @2022 Chris Pizzello, File/AP Images

Μπορεί η φωνή της να είναι μαγική, αλλά η μαγειρική της δεν είναι. Η μητέρα της, Tina Knowles, είχε πει στο US Weekly τον Φεβρουάριο του 2019: «Η Beyonce δεν ξέρει να μαγειρεύει». Είχε προσθέσει ότι η Solange, η άλλη της κόρη και αδερφή της Beyonce έχει περισσότερες μαγειρικές ικανότητες. «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ τους», πρόσθετε.

Ashley Graham

διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν @2022 Evan Agostini/Invision/AP Images

Στο βιβλίο της A New Model: What Confidence, Beauty & Power Really Look Like, η Ashley Graham ανέφερε ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει και ότι προτιμά να παραγγέλνει το φαγητό της μέσω ενός app. Τον Ιανουάριο του 2017 παραδέχτηκε μέσω Twitter ότι το μόνο γεύμα που ξέρει να φτιάχνει είναι μακαρονάδα με pesto από μπρόκολο.

Jennifer Lawrence

διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν @2022 Jordan Strauss/Invision/AP Images

Μπορεί να έχει ένα Όσκαρ, αλλά σύμφωνα με την ίδια, τα ταλέντα της περιορίζονται στην υποκριτική. «Είμαι τόσο κακή στον χορό. Δεν έχω πολλά ταλέντα: Δεν μαγειρεύω καλά, δεν μπορώ να καθαρίζω και δεν ξέρω να ράβω», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό W.

Penelope Cruz

@2022 Domenico Stinellis/AP Images

Η Penelope Cruz δεν ήξερε να μαγειρεύει καλά και όταν χρειάστηκε να υποδυθεί τη Chef (Woman on Top) και την ιδιοκτήτρια εστιατορίου (Volver) χρειάστηκε να κάνει μαθήματα.

«Μαγειρεύω λίγο. Ξέρω να φτιάχνω λίγα ισπανικά πιάτα. Στις ταινίες μοιάζει σαν να μαγειρεύω πολύ καλύτερα απ’ ό,τι το κάνω στην πραγματικότητα», είχε πει στο περιοδικό Collider τον Δεκέμβριο του 2009. «Έπρεπε να μάθω να μαγειρεύω οπότε έκανα και τις δύο φορές μαθήματα. Αλλά τα μαθήματα που έκανα ήταν περισσότερο για βοηθό μάγειρα για να μάθω πώς να ψιλοκόβω τα λαχανικά», συμπλήρωνε για τις φορές που έπρεπε να υποδυθεί τον expert της κουζίνας.

Cardi B

διάσημοι που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν @2022 Chris Pizzello/ AP Images

H rapper είχε παραδεχτεί τον Νοέμβριο του 2021 σε ένα επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της Cardi Tries ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει κι έμαθε να φτιάχνει μερικές από τις γνωστότερες συνταγές της γιορτής των Ευχαριστιών με τη βοήθεια του chef Kwame Onwuachi. «Ντρέπομαι. Δεν ξέρω να μαγειρεύω. Δεν ξέρω γιατί αγχώνομαι», είχε πει μεταξύ άλλων η Cardi B.