CELEBRITIES

8 διάσημοι που δεν παντρεύονται και εξηγούν γιατί. Απαντήσεις για copy – paste

@2023 Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν κληθεί να το κάνουν. Αλλά κλήθηκαν. Οι διάσημοι που θα δεις σε αυτή τη λίστα έκαναν μία προσωπική επιλογή στη ζωή τους για την οποία ρωτήθηκαν (αδιάκριτα) σε συνεντεύξεις τους. Αυτοί οι διάσημοι δεν παντρεύονται και εξηγούν γιατί με λίγες λέξεις ή και με περισσότερες.

Ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών που μπορεί να περιλαμβάνουν μια στάση από το χωριό, το σπίτι μακρινών και κοντινών συγγενών ή το πατρικό σου, οι απαντήσεις των διασήμων που θα διαβάσεις παρακάτω ίσως σου φανούν χρήσιμες. Αυτοί οι 8 διάσημοι δεν παντρεύονται και εξηγούν το γιατί κι εσύ μπορείς να μάθεις μερικές iconic απαντήσεις τους απ’ έξω για να απαντήσεις στην πιθανή αδιακρισία που σε περιμένει στη γωνία.

Kylie Minogue

Σε συνέντευξή της στο Red Magazine είχε απαντήσει η Kylie Minogue σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν έχει παντρευτεί ως τώρα. «Δεν ήταν κάτι που χρειαζόμουν ή που ήθελα. Οι γονείς μου ποτέ δεν με ανέθρεψαν με την ιδέα του “μεγάλου γάμου”. Ποτέ δεν τον είχα στόχο».

Oprah Winfrey

Παρά την πολύχρονη σχέση της με τον Stedman, η Oprah Winfrey δεν έχει προχωρήσει σε γάμο μαζί του. Όπως έχει γράψει στο Oprah Daily, είναι μία κοινή απόφαση να γυρίσουν την πλάτη τους στον γάμο.

«Εκείνος κι εγώ συμφωνούμε ότι αν είχαμε παντρευτεί δεν θα ήμασταν ακόμα μαζί», σημείωνε. «Η σχέση μας λειτουργεί επειδή δημιούργησε μία άλλη ταυτότητα πέρα από το να είναι “ο άντρας της Oprah” (διδάσκει Identity Leadership σε όλο τον κόσμο κι έχει γράψει πολλά βιβλία γι’ αυτό). Κι επειδή μοιραζόμαστε όλες τις αξίες που έχουν σημασία (με την ακεραιότητα να έχει την πρώτη θέση). Κι επειδή απολαμβάνουμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο να εκπληρώνει το μέλλον και τον σκοπό του», συμπλήρωνε δίνοντας μάλλον τον ορισμό της συντροφικής αγάπης που δεν γνωρίζει τυπικότητες.

Diane Keaton

@2023 Willy Sanjuan/Invision/AP Images

«Νομίζω πως ο λόγος που δεν παντρεύτηκα ποτέ ήταν επειδή θα έπρεπε να ρισκάρω υπερβολικά πολλά», είχε πει η Diane Keaton. «Νομίζω με επηρέασε η μαμά μου εδώ. Ήθελα να δοκιμάσω πολλά περιπετειώδη πράγματα για τον εαυτό μου. Κι επίσης φοβόμουν τους άντρες», συμπλήρωνε σε συνέντευξή της στην Katie Couric.

Mindy Calling

Το 2015 μίλησε στο περιοδικό Good Housekeeping για την απόφασή της να μην παντρευτεί η ηθοποιός. «Δεν χρειάζομαι τον γάμο. Δεν χρειάζομαι κανέναν να φροντίσει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Μπορώ να τις φροντίσω εγώ τώρα», είχε πει η ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας.

John Cusack

διάσημοι που δεν παντρεύονται @2023 Charles Sykes/Invision/AP, File/AP Images

Όταν το περιοδικό Elle του ζήτησε να πει γιατί δεν έχει παντρευτεί ποτέ με 5 λέξεις εκείνος απάντησε: «Μπορώ με 8 λέξεις. Η κοινωνία δεν μου υπαγορεύει τι θα κάνω». Λιτός και περιεκτικός.

Winona Ryder

διάσημοι που δεν παντρεύονται, διάσημοι αληθινά ονόματα @2023 Evan Agostini/Invision/AP Images

Το πρότυπο του γάμου που απέκτησε από τους γονείς της κρίνει ως υπέυθυνο για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ως τώρα η Wynona Ryder, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Edit.

«Προτιμώ να μην έχω παντρευτεί ποτέ από το να έχω κάποια διαζύγια. Όχι ότι είναι κάτι κακό στο διαζύγιο, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω αν αυτό ήταν μία πιθανότητα. Όταν οι γονείς σου είναι τρελά ερωτευμένοι για 45 χρόνια τα standards σου είναι πολύ υψηλά. Αλλά είμαι σε μία σχέση, ευτυχισμένη εδώ και αρκετό καιρό», εξηγούσε.

Charlize Theron

«Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα», είχε πει η Charlize Theron στην εκπομπή του Howard Stern. Λίγα λόγια και καλά.

Sheryl Crow

Παρά το γεγονός ότι έχει αρραβωνιαστεί τρεις φορές, η Sheryl Crow δεν έχει παντρευτεί ως τώρα. «Γιατί να περιορίσω τον εαυτό μου;», αναρωτήθηκε απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον Howard Stern. Δίκιο έχεις Sheryl μου, θα πω εγώ.