ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ

7 φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Βασάλου για να κάνεις επανάληψη στην αριθμητική (μετρώντας μύες)

Instagram/Costasvasaloshd

Υπάρχουν κάποια πράγματα που το Survivor μας έχει αφήσει παρακαταθήκη από τον πρώτο κιόλας κύκλο του στον ΣΚΑΪ. Ένα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το υποκριτικό και συγγραφικό του ταλέντο. Ένα άλλο είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο άνθρωπος με το ωραίο βλέμμα και το γυμνασμένο κορμί που δεν έχουμε σταματήσει να βλέπουμε στην τηλεόραση μετά το τέλος του κύκλου του reality επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε.

O Κωνσταντίνος Βασάλος όπως ίσως θυμάσαι, πριν από το Survivor και την ενασχόλησή του με την τηλεόραση, ασχολήθηκε επισταμένα και με το body building. Και μπορεί πλέον να έχει κάνει στροφή στην καριέρα του αφήνοντας πίσω την παράδοση της οικογένειάς του στο body building, αλλά η φυσική του κατάσταση παραμένει άψογη και τα χνάρια εκείνης της εποχής είναι φανερά μέχρι και σήμερα στο κορμί του.

Διάβασε επίσης: Οι 6 πιο fit γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ετοιμάσου να μετρήσεις κοιλιακούς

Ο ίδιος άλλωστε συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από το γυμναστήριο και τις σκληρές προπονήσεις με τις οποίες κρατά την αθλητική του σιλουέτα στην κατάσταση που θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες. Κοινά σημεία σε όλες; Η φύση σε αρμονία με τα μπλε μάτια του Κωνσταντίνου και οι κοιλιακοί του όλοι παρόντες για να κάνεις εξάσκηση στο μέτρημα.

 

«Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή όπως η δουλειά. Το ΣΚ απέχω από όλα για να γεμίζω μπαταρίες, ώστε να έχω ενεργεία για την εβδομάδα που έρχεται» είχε πει στο People ο Κωνσταντίνος Βασάλος και βλέπεις τα αποτελέσματα.

 

Για το είδος γυμναστικής που προτιμά είχε πει ότι προτιμά να ασκείται με ελεύθερα βάρη και μηχανήματα αντιστάσεων.

 

 

Όσο για το θέμα διατροφή στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει: «Όλο το μυστικό βρίσκεται στο πως μαγειρεύεις το φαγητό σου. Μπορείς να φτιάξεις όλα τα φαγητά με τις μισές θερμίδες, αρκεί να βάλεις τα σωστά υλικά και να τα μαγειρέψεις με το σωστό δηλαδή τον πιο υγιεινό τρόπο. «Κάνω διατροφή» δεν σημαίνει  νερόβραστα και άνοστα φαγητά. Ένα είδος μαγειρέματος που αποφεύγω, πάντως. είναι το τηγάνισμα. Τηγανίζοντας τα λάδι αλλοιώνεται η σύσταση του, με αποτέλεσμα τα ωφέλιμα συστατικά να μετατρέπονται σε κορεσμένα λίπη».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Costasvasaloshd